Stil, personalitate si confort prin husele oferite de Oau.ro

BUCURESTI - 15 iulie 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

In paralel cu dezvoltarea sectorului de gadget-uri inteligente, definite prin smartphone-uri si tablete, se observa o crestere exponentiala a unui alt segment de piata. Este vorba despre sectorul de huse, carcase si accesorii, reprezentat mai ales in mediul online. Protectia sporita a gadget-urilor inteligente, alaturi de un plus de stil, personalitate si confort reprezinta caracteristicile oferite de Oau.ro , unul dintre cele mai cautati producatori de astfel de solutii.

Stil, personalitate si confort prin husele oferite de Oau.ro

Cererea de accesorii de protectie, ce pot in acelasi timp sa ofere si un plus pe partea de estetica, este in continua crestre. Din acest motiv, magazinul online Oau.ro, detinut de firma Glass Protection SRL, pune la dispozitia doritorilor o gama variata de huse, carcase si alte solutii de protectie pentru smartphone-uri, tablete si alte gadget-uri foarte sensibile.

            Avantaje aduse de husele si carcasele Oau.ro

            Protectia primeaza in orice situatie, intrucat praful, umiditatea, socurile sau vibratiile pot sa afecteze considerabil atat aspectul, cat si functionalitatea unui smartphone. Husele si carcasele oferite de Oau.ro bifeaza cu succes indeplinirea acestui obiectiv al protectiei, alaturi de binecunoscutele folii de protectie pentru display.

            Diversitatea gamei de produse garanteaza de asemenea solutii pentru orice model sau marca de smartphone. Indiferent daca utilizatorii cauta o husa pentru cel mai recent model de iPhone 6+, o carcasa de protectie pentru un telefon Samsung Galaxy S7 sau o husa LG G4 la un super pret, la Oau.ro pot gasi solutia potrivita.

            Modelele de huse, materialele din care sunt confectionate sau culorile sunt reprezentate de asemenea intr-o gama foarte variata in cadrul magazinului online oau.ro. Telefoanele inteligente pot fi accesorizate astfel cu husele si carcasele ce se potrivesc preferintelor oricarui utilizator. Indiferent daca se doreste o husa foarte subtire, transparenta, dar care sa nu reduca din coeficientul de protectie, ori daca ceea ce se cauta este un plus de protectie fara ca aspectul sa conteze mult prea mult, oau.ro dispune de produsele potrivite.

            Cu ajutorul huselor si carcaselor disponibile in diverse modele se mai poate obtine un avantaj, si anume cel de protejare a investitiei intr-un smartphone. Un model recent, din ultimele generatii, ajunge sa reduca bugetul posesorilor cu cateva mii de lei. Pentru ca o astfel de investitie sa fie pentru cat mai mult timp protejata, solutia accesibila este reprezentata de o husa la super pret, ca nu depaseste pragul catorva zeci de lei.

            Husele si carcasele oau.ro ajung sa indeplineasca astfel un triplu rol: cel de protectie, personalizare si sustinere a investitiei facute. Cumulul acestor avantaje, alaturi de preturile accesibile, diversitatea gamei, dar si disponibilitatea sporita prin intermediul magazinului online recomanda fabrica de accesorii smartphone oau.ro oricarui doritor.

            Fiecare produs Oau.ro vine astfel cu garantia calitatii si a protectiei, data de cele mai bune materiale din care sunt realizate husele si carcasele de protectie. Investitia intr-un telefon performant va fi astfel protejata, urmele de uzura vor fi tinute la distanta, iar valoarea telefonului va fi conservata, in eventualitatea in care posesorul va dori dupa un timp sa il vanda.

Magazinul oau.ro sta la dispozitia tuturor cu cele mai bune solutii, consultantii putand fi oricand contactati pentru informatii si detalii suplimentare, prin email, telefonic sau cu ajutorul formularului prezent in pagina de contact.

Taguri: oau.rohusa lg g4