Cel mai nou produs Certinvest lansat azi

BUCURESTI - 18 mai 2006

Comunicat tip General in Afaceri

La JW Marriott Grand Hotel s-a lansat cel mai nou produs al Societatii de investitii Certinvest SA : Contul meu, primul modul de operatiuni online cu unitati de fond.

Cel mai nou produs Certinvest lansat azi

Este un nou pas facut de Certinvest in intampinarea dorintei oamenilor de a-si plasa cat mai inteligent banii, fiind o alternativa la economiile facute in conturi bancare.Avantajul unei astfel de platforme online consta in rapiditatea tranzactiilor, in accesul permanent la informatii privind contul si in facilitarea accesului investitorilor oriunde ar fi acestia, in tara sau in strainatate.
La conferinta de presa organizata cu ocazia evenimentului au participat, in calitate de invitati speciali domnul Eugen Voicu - presedinte Certinvest, care a subliniat stabilitatea Certinvest ca fond de investitii si a remarcat oportunitatea investitiilor online; domnul Dan Nicu - presedinte UNOPC, care a facut o analiza comparativa a situatiei fondurilor de investitii si a fondurilor deschise si domnul Madalin Matica, director DotCommerce Romania, care a prezentat detalii despre solutia de plata online si a subliniat gradul foarte mare de securitate pe care il confera tranzactiile cu card.
Modulul de plata a fost testat live, in prezenta jurnalistilor. Acestia au putut sa investeasca intr-unul din cele patru fonduri de investitii Certinvest prin intermediul unui card promotional cu valoare fixa.
Cu o experienta de peste 10 ani pe piata de capital, Certinvest Societate de Administrare a Investitiilor SA este unul dintre cei mai vechi administratori de fonduri deschise de investitii din Romania.
Fondurile deschise de investitii administrate de Certinvest sunt: Fondul Intercapital cu plasamente in actiuni, Fondul Capital Plus cu plasamente diversificate, Fondul Orizont cu plasamente in obligatiuni si Fondul Tezaur cu plasamente pe piata monetara.
Oferta Certinvest cuprinde, de asemenea, conturile individuale administrate, produse adresate investitorilor activi in administrarea economiilor personale si cunoscatori ai pietei de capital. Conturile individuale fie au o structura personalizata a plasamentelor (actiuni, obligatiuni, titluri de stat, fonduri de investitii) fie pot replica evolutia anuala a indicilor bursieri – Indicele BET si Indicele Certinvest (lansat la 1 ianuarie 2006).

www.certinvest.ro

Despre E-INVEST

Certinvest
Societate de