Tu ce stii despre Otopeni?

BUCURESTI - 4 iunie 2008

Comunicat tip General in Administratie Publica

Primaria Otopeni si-a propus sa investeasca in dezvoltarea orasului, sa ofere noi oportunitati locuitorilor si un climat atractiv pentru investitori. Si pentru ca parerea cetatenilor si a firmelor interesate este importanta in stabilirea investitiilor viitoare, am demarat o cercetare de piata care isi propune sa afle ce isi doresc locuitorii si investitorii locali si cum vad ei viitorul orasului Otopeni precum si dorintele si asteptarile non-rezidentilor.

Pe www.CercetareOnline.ro am demarat de astazi o noua cercetare de piata. O cercetare putin diferita, pentru ca rezultatele acesteia vor reprezenta puncte importante de reper pentru autoritatile din Otopeni in realizarea planurilor de dezvotare durabila a orasului.
Pentru obtinerea de rezultate cat mai complete, noua cercetare se va desfasura atat in mediul online pe www.CercetareOnline.ro cat si in teren, prin intermediul operatorilor de sondaj.
Esantionarea este facuta pe doua paliere informationale, fiecare cu subgrupe:
1.Rezidenti, pesoane fizice si persoane juridice
2.Non-rezidenti, persoane fizice si persoane juridice
Pentru fiecare dintre aceste categorii a fost elaborat un chestionar care contine atat intrebari generale ca si intrebari particularizate in functie de esantion.
Datele culese, atat online in sectiunea dedicata proiectului de pe www.CercetareOnline.ro cat si offline prin intermediul operatorilor de sondaj din teren si direct-mailing vor fi analizate si interpretate de echipa noastra, generand rapoarte complexe pe baza carora Primaria din Otopeni va putea sa-si orienteze proiectele in folosul comunitatii.
Va remintim ca informatiile introduse de dumneavoastra in formularele de pe site sunt confidentiale si nu fac obiectul niciunui tip de tranzactii.
De asemenea, datele din teren sunt colectate sub clauza de confidentialitate.
Cum v-am obisnuit, oferim premii substantiale pentru fiecare dintre proiectele derulate. Pentru informatii despre acestea, va asteptam pe site.


Echipa CercetareOnlineDespre www.CercetareOnline.ro
CercetareOnline este un proiect aparut ca raspuns la lipsa de pe piata de internet din Romania a unei aplicatii dedicate cercetarii de piata in mediul online.
Proiectul este sustinut de o echipa intreaga de profesionisti, pe toate nivelurile la care se desfasoara: experti in statistica si sociologie, marketeri, specialisti in comunicare, experti in securitatea si prevenirea fraudelor informatice, psihologi si specialisti in online marketing.
Aplicatia ce sta in spatele acestui proiect poate fi customizata in functie de cei mai diversi parametri, putand fi identificati vectorii urmariti cu un grad de acuratete extrem de mare. Informatiile colectate sunt automat securizate, fiind stocate pe un server ce beneficiaza de protectie non-stop.

E Invest Marketing Romania, administratorul siteului, este o companie de marketing online care activeaza pe piata virtuala romaneasca din 2004. Proiectele companiei vizeaza zona de e-commerce, e-retail si e-business , focusandu-se pe dezvoltarea unor afaceri profitabile alaturi de parteneri puternici. Succesul inregistrat pana in prezent se datoreaza coerentei serviciilor pe care le oferim, elaborarii de proiecte viabile si atractive, sustinute de studii de piata si planuri de afaceri riguroase.

Despre E-INVEST


contact@cercetareonline.ro
office@einvest.ro