Tutorial Manichiura Picatura Lichida Liquid Stone

BUCURESTI - 30 iunie 2014

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle

Piatra Lichida este cea mai noua tendinta in domeniul NailArt-ului.Tehnica Liguid Stone permite copierea formei pietrelor pretioase si transformarea unghiilor dvs. in mici bijuterii.Acum puteti asorta unghiile dvs cu accesoriile,gentile si bijuteriile pe care le purtati.

Manichiura Liquid Stone Unghii Cu Gel www.e-top-online.ro

Eleganta este atunci cand interiorul este la fel de frumos ca si exteriorul.

Coco Chanel

Manichiura Liquid Stone   Unghii Cu Gel

Piatra Lichida este cea mai noua tendinta in domeniul Nail Art-ului. Trendul anului este piatra regala in fir auriu.Acest model de unghii cu gel se poate asorta cu accesoriile,gentile,imbracamintea dumneavoastra.Bijuteriile viu colorate,stralucitoare si masive sunt foarte la moda acum si de aceea putem folosi o manichiura asortata .

Tehnica Liquid Stone permite copierea formei pietrelor pretioase si transformarea unghiilor dvs. in mici bijuterii folosind geluri uv clasice. Cu putina imaginatie puteti simula forma convexa a pietrei naturale si sa creati impresia ca aceasta este incrustata in unghie. Astfel puteti sa imitati pietre ca :chihlimbar,turcoaze,ametist,smarald,rubin,malachit,quartz,safir.

Incercati aceasta tehnica,daca doriti sa fiti unica si sa atrageti atentia oriunde mergeti : la serviciu,in viata de zi cu zi sau la evenimente speciale. Pentru a va realiza singure aceasta manichiura,va punem la dispozitie pe site-ul nostru toate materialele si ustensilele necesare, la un pret convenabil. Tot aici gasiti tutoriale si modele de unghii realizate de manichiuriste profesioniste cu care colaboram. Cel mai indicat ar fi sa va faceti pentru prima data unghiile la un salon de specialitate,pentru a “fura”din tehnica unei manichiuriste experimentate si apoi sa incercati singure acasa-nu aveti nimic de pierdut.

Puteti sa folositi un gel de unghii normal ,care sa fie flexibil ,putin mai vascos, pentru a lua o forma de lacrima si pentru a nu se scurge. Daca va folositi imaginatia,puteti sa folositi si materiale pe care le aveti in trusa de machiaj : fard de ochi (cu care puteti sa coloratigelul),scipici,geluri de unghii transparente sau colorate,rasina acrilica,culori acrilice,pigmenti,mica,perlute,jumatati de perle,pentru modelul central,foite de transfer in diverse culori,caviar ,cristale Swarovski,strasuri,diverse pietre pretioase.

Nu exista nicio limita in crearea de modele,doar dati frau liber imaginatiei ,sau inspitati-va dupa modelele pe care vi le punem la dispozitie si sigur veti realiza manichiuri de exceptie cu care sa va mandriti. Daca realizati ceva deosebit si doriti sa faceti schimb de idei ,puteti sa ne trimiteti pozele si noi le publicam pe site-ul nostru. Puteti interactiona cu cliente mai experimentate,va puteti crea noi prietene si de ce nu ,poate veti reusi si sa castigati si ceva bani din acest mic hobby.

Cum se realizeaza piatra lichida ?

Pentru inceput pregatim unghiile ,curatam si indepartam cuticulele ,dupa care aplicam un strat primer fara acid ,pentru a nu ataca suprafata pe care o vom lucra. Se aplica apoi un strat de gel de constructie 3in 1,pe care il polimerizam timp de 2 minute in lampa UV .Prelungim apoi unghia cu gel pana la dimensiunea dorita.Introducem din nou pentru 2 minute in lampa UV.

Dupa aceasta cream un negativ French,aplicand cover-ul si realizam linia arcuita a French-ului.

Aplicam gel alb special French-ului ,urmand cu atentie linia curbata a cover-ului.

Pilim toata suprafata unghiei pana realizam forma dorita si eventual o scurtam daca este necesar.Pilirea se face numai intr-un sens si se face cu o pila de 100/180.

Folosim apoi gel negru pentru a crea conturul pietrei lichide.

Peste acest contur aplicam lipici special,asteptam pana devine transparent ,timp de cateva secunde si dupa aceea lipim folia de transfer aurie. Intindem cu grija folia peste model pana va avea un aspect uniform si va capata culoarea aurie.In centrul modelului ,dupa aceiasi metoda aplicam o folie de culoare turquoise.

Peste aceasta folie aplicam o picatura de gel clear pentru a realiza efectul 3D. Polimerizam din nou pentru 2 minute in lampa UV.

Sigilam totul cu un strat subtire de top-coat pentru a proteja modelul creat si pentru a conferi un strat suplimentar de luciu.

Aceasta manichiura implica un grad mediu de complexitate,insa efectul este de-a dreptul senzational.

Materiale necesare :

-     gel UV translucid de constructie 3 In 1

-        pigment albastru inchis si deschis

-        sablon de unghii

-        gel Uv alb de French

-        cover natural beige

-        folie de transfer aurie

-        gel Uv negru

-        pila 100/180

-        sclipici,pigmenti,farduri-praf

-        primer fara acid

-        lampa UV

-        gel Uv TopCoat  de sigilare

-        cristale Swarovski

-        strassuri

-        perlute si jumatati de perle pentru modelul central

Va dorim succes !

Despre e-top-online

Magazin comenzi online pentru produse profesionale topshop,casa si bucatarie,ustensile manichiura pedichiura,machiaj profesional,cosmetice,accesorii auto,lanterne,ceasuri de dama si multe altele. Avem produse de calitate testate de-a lungul timpului , la cele mai preturi de pe piata.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/e-top-online/tutorial-manichiura-picatura-lichida-liquid-stone