Protectie completa cu noul avast! Antivirus 6.0

BUCURESTI - 23 februarie 2011

Comunicat tip General in Afaceri, IT&C, Tehnologie

Bucuresti, Romania, 23 Februarie 2011 – Protectie completa cu noul avast! Antivirus 6.0 – combinatia perfecta dintre ultimele tehnologii de securitate si suportul celei mai mari comunitati de utilizatori

avast! Internet Security

Avast! 6.0. este special conceput pentru a detecta rapid cele mai noi amenintari si vine in sprijinul utilizatorilor cu o multime de facilitati noi integrate complet in modul de functionare al antivirusului astfel incat sa ofere un plus de securitate. Pe langa aceste avantaje, s-a redus cu 20% dimensiunea pachetului de instalare pentru toate cele trei versiuni – avast! Free Antivirus, avast! Pro Antivirus si avast! Internet Security.

“Cu noul avast! 6.0, am adaugat unuia dintre cele mai bune produse existente deja pe piata – atat in  varianta gratuita cat si in variantele premium – multiple functionalitati reunite intr-un produs accesibil si usor de folosit. Acesta este un pas inainte in strategia noastra de a introduce cat mai multe facilitati de protectie in avast! Free Antivirus”, mentioneaza Vince Steckler, CEO AVAST Software.

***

Noi functionalitati incluse/disponibile in avast! 6.0

AutoSandbox – Prima solutie de virtualizare oferita intr-un antivirus gratuit

Functia AutoSandbox identifica in mod automat aplicatiile suspecte si ofera posibilitatea de le rula intr-un mediu virtual sigur. Utilizatorii au trei optiuni: sa deschida aplicatia prin intermediul mediului virtual AutoSandbox, sa ruleze aplicatia normal sau sa renunte in totalitate la executarea acesteia.

WebRep – Primul sistem de verificare a reputatiei paginilor web inclus intr-o aplicatie antivirus gratuita

Datorita milioanelor de utilizatori avast! din toata lumea, WebRep reprezinta cel mai complet sistem de verificare a reputatiei paginilor de Internet existente pe piata. Plug-in-ul WebRep este instalat automat impreuna cu noul avast! 6.0 si interactioneaza in mod direct cu rezultatele motoarelor de cautare.

SafeZone – Noul desktop virtual utilizat pentru Internet Banking si cumparaturi online – chiar daca este folosit un calculator compromis.

Cu SafeZone, utilizatorii pot creea un singur ecran virtual care sa blocheze toate programele invazive de sustragere a datelor, cum ar fi keylogger-ele, chiar si in situatia in care calculatorul este deja infectat. SafeZone este dispunibil doar in versiunile comerciale – avast! Pro Antivirus si suita premium avast! Internet Security.

Behavior Shield – Un rol extins in depistarea fisierelor suspecte care vor fi testate in AutoSandbox.

Mai multe facilitati de securitate – functionalitati suplimentare de protectie adaugate la avast! Free Antivirus

Avand la dispozitie atat modulul de protectie Web cat si cel de verificare scripturi, utilizatorii avast! sunt protejati contra amenintarilor din paginile de Internet chiar din momentul accesarii acestora. Facilitatea de a bloca paginile web, acum inclusa in avast! Free Antivirus permite utilizatorilor sa restrictioneze accesul la pagini individuale sau generice.

***

“Reunind aceste noi facilitati de protectie, avast! impune din nou standardul pentru ce trebuie sa ofere un program antivirus”, spune Dl. Steckler. “Cu noul avast! Free Antivirus 6.0, suntem din nou in masura sa furnizam un program antivirus gratuit care egaleaza sau chiar depaseste protectia oferita de alte produse  aflate pe piata.”

“Odata cu lansarea noii versiuni avast! Antivirus 6.0 suntem in masura sa oferim solutii de protectie de nivel inalt pentru utilizatorii de acasa care pot folosi versiunea gratuita – avast! Free Antivirus cat si pentru companii care pot opta pentru variantele premium – avast! Pro Antivirus si avast! Internet Security”, spune Claudiu Chirita, Director general Easy Media SRL. Folosind tehnologii de ultima avast! Antivirus se remarca prin interfata usor de utilizat, cosumul mic de resurse, viteza ridicata de scanare si nivelul ridicat de protectie pe care le ofera utilizatorului.

Pentru informatii suplimentare despre avast! antivirus 6.0 puteti accesa www.avastantivirus.ro

Despre AVAST Software

AVAST Software (www.avast.com) protejeaza peste 130 de milioane de utilizatori activi in toata lumea cu ajutorul programelor avast! antivirus. Avast! Free Antivirus impune standardul ca si aplicatie de securitate completa, gratuita care atinge si chiar depaseste performanta altor aplicatii antivirus comerciale. Portofoiul avast! 6.0 include Free Antivirus, Pro Antivirus pentru protectie completa si suita premium Internet Security cu al ei Firewall Silentios. Bazandu-se pe reteaua CommunityIQ pentru raportarea in timp real a amenintarilor informatice si cu ajutorul nivelelor multiple de protectie, performanta avast! a fost certificata de catre organizatii renumite precum VB100, ISCA Labs si West Coast Labs. Disponibil in peste 30 de limbi, avast! ofeta protectie globala pentru utilizatorii de acasa cat si pentru companii.

Despre Easy Media SRL

Easy Media (www.avastantivirus.ro) este distribuitor SILVER pentru Romania al produselor avast! Antivirus.

Cu o experienta de peste 4 ani in furnizarea de solutii de securitate destinate atat publicului larg cat si companiilor furnizeaza servicii de consultanta, implementare si mentenanta pentru solutii antivirus.

Taguri: tehnologiesecuritateantivirusvirusavast
Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/easy-media-srl/protectie-completa-cu-noul-avast-antivirus-6-0