Carnavalul Eater în ritm de SAMBA!

BUCURESTI - 11 februarie 2013

Comunicat tip General in Arta & Entertainment, Monden / Lifestyle, Turism

Februarie vine în ritm de samba! Eşti gata de distracţia noastră? Atunci înscrie-te la Carnavalul Eater în ritm de samba! Asta pentru că te premiem în fiecare săptămână cu bomboane, sticle de şampanie, cursuri de pasiuni surpriză, dar şi un curs de samba şi alte dansuri latino, care este Premiul cel mare!

Ce trebuie să faci?

E foarte simplu! Dai like şi share paginii Eater Magazine de Facebook! Intri la secţiunea "Promoţii Eatermagazine", citeşti regulamentul şi dai like şi share pe pagina Eater Magazine de Facebook şi câştigi zilnic o mască de carnaval, să fii pregătit de petrecere!

Dacă nu ai avut timp astăzi, roagă un prieten (glumim), ai timp până pe 28 februarie, în intervalul 10:00 – 17:00, iar câştigătorul va fi anunţat la sfârşitul zilei, prin tragere la sorţi.

Premiile sunt:

Să începem cu "PREMIUL CEL MARE": un abonament de o LUNĂ la un Curs de SAMBA şi dansuri latino; se pare că totul are un început!! Participă!

Dacă nu ai auzit de "INCUBATOR 107", cu toate că are peste 20.000 de fani în ţară, partenerul nostru pentru premiul săptămânal, atunci participă, adună puncte multe, multe şi te trimitem la un "CURS SURPRIZĂ".

NU TE SUPĂRA!!! Dacă nu ai fost pe locul I sau II, te vei bucura împreună cu prietenii savurând câte o sticlă de SAMPANIE ROZE BUCIUM. Adună cât mai multe puncte şi şampania este a ta!

ŞI ASTA NU ESTE TOT! Săptămânal, câştigi 3 cutii cu bomboane delicioase, ideale pentru a fi savurate cu persoanele dragi sau cu persoana iubită! PARTICIPĂ şi îndulceşte-te cu noi!

Cronometrul "Carnavalului Eater" a pornit deja, pe 4 februarie. START FIESTA şi...BAFTĂ LA PREMII!

Despre eater online

Te rugam sa introduci informatii generale despre compania ta. Acesta zona
cuprinde informatii generale despre organizatie: domeniu de activitate, vechimea pe piata, numarul de angajati.
Aceste informatii se vor completa automat de fiecare data cand vei scrie un comunicat.