ÎNCĂ O IMPLEMENTARE FINALIZATĂ CU SUCCES A SISTEMULUI CLARVISION ERP

Cluj-Napoca - 25 ianuarie 2007

Comunicat tip General in IT&C

Compania Avantgarde Bucureşti a finalizat cu succes procesul de implementare a sistemului informatic Clarvision ERP. Implementarea a fost realizată de către Transimart, companie parteneră EBS.

Avantgarde Production este una dintre cele mai mari companii de producţie publicitară din România. A fost înfiinţată în anul 2000 şi în prezent este o companie cu peste 100 de angajaţi şi o capacitate de producţie de 3000 mp. Managementul firmei a decis implementarea unui sistem ERP pentru a creşte eficienţa şi a optimiza procesele interne. Necesitatea realizării acestui proiect a apărut ca urmare a dezvoltării rapide a activităţii companiei, începând de la semnalistica luminoasă de exterior şi de interior (roof-topuri, totemuri, semne pentru faţade din aluminiu, inox, plastic, tuburi cu descărcare în gaze spectrale, casete luminoase, printuri digitale, POS-uri, etc.) şi inscriptionarea de maşini, până la crearea de mobilier personalizat. Într-un cuvânt, Avantgarde Production are acum ca obiect de activitate producţia publicitară legată de punctul de vânzare.

“Trecerea de la operarea în mai multe aplicaţii software independente la utilizarea unui sistem informatic integrat poate părea un lucru uşor, însă realitatea ne-a confirmat multiple dificultăţi. Am reuşit să trecem cu succes peste această etapă cu eforturi din partea noastră şi cu ajutorul experienţei şi profesionalismului echipei de implementare TRANSIMART. Acum beneficiem din plin de utilizarea sistemului ERP Clarvision: abordare unitară a proceselor organizaţiei, incluzând toate locaţiile şi punctele de lucru, accesul în timp real la analize detaliate ale tuturor activităţilor companiei .” (dl. Adrian Munteanu, Administratorul companiei Avantgarde Production)

Despre EBS Romania

Grupul EBS, cu sediul în Cluj-Napoca şi filiale la Sibiu, Arad şi Bucureşti, are peste 150 de angajaţi şi este Microsoft Gold Certified Partner.

EBS este activă pe piaţa internaţională ca furnizor de servicii de IT Outsourcing (Nearshore) şi dezvoltarea de aplicaţii software la cerere. Divizia de Nearshore are un portofoliu de clienţi care include firme mari din Germania, SUA, Danemarca, Grecia, Elveţia, cum ar fi: DKV Düsseldorf, GIP Offenbach, DaimlerChrysler Graz, Softlab München, Emprise München, Intec Hechingen, Itella Frankfurt, Benteler Paderborn, SHS Systech Kastl, DataGlobal Gaildorf, etc. Printre proiectele notabile derulate până în prezent se numără servicii de document management (prelucrarea documentelor legislative) pentru Comisia Europeană, precum şi mentenanţa platformei Intranet a BMW prin care distribuitorii de autoturisme BMW din lumea întreagă comunică între ei.

Pe piaţa românească, EBS oferă un sistem ERP performant, produs exclusiv pentru mediul de afaceri din România – Clarvision ERP, confirmat de numărul mare de implementări în companii cu profil de producţie. Prestigioasa companie de cercetări de piaţă IDC i-a acordat titulatura 'ERP conform definiţiei IDC'.

Mai multe detalii sunt disponibile pe website-urile companiei www.ebsromania.ro şi www.ebsromania.com

Dana Zaharia, Marketing Executive – telefon: 0264 406 460
dana.zaharia@ebsromania.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/ebs-romania/inca-o-implementare-finalizata-cu-succes-a-sistemului-clarvision-erp