Liderii pieţei din România optează pentru CLARVISION

Cluj-Napoca - 26 noiembrie 2008

Comunicat tip General in IT&C


EBS România a adăugat recent în portofoliul său de clienţi CLARVISION 3 lideri ai pieţei din România: compania EUROBODY, lider de piaţă în domeniul construcţiei de caroserii pentru autovehicule comerciale, TITAN MAR – MARMOSIM, liderul naţional în domeniul exploatării, prelucrării şi comercializării rocilor ornamentale şi AUTONET, lider pe piaţa românească de piese auto.

Producătorul de caroserii auto, Eurobody din Bucureşti, a ales să îşi gestioneze întreaga activitate de producţie cu pachetul integrat Clarvision ERP.

“Motivul principal pentru care am optat pentru sistemul informatic Clarvision ERP a fost buna acoperire de către sistem a segmentului de pregătire, lansare şi urmărire a producţiei, domeniul principal al companiei noastre. Au contat bineînţeles caracteristicile tehnice performante, interfaţa utilizator ergonomică şi plăcută şi mai ales portofoliul solid de clienţi Clarvision cu care am luat legătura pentru referinţe. Metodologia de implementare şi mentenanţă bine puse la punct, disponibilitatea companiei EBS România pentru dezvoltarea unui nou modul al sistemului specific pentru activitatea de service şi garanţii precum şi flexibilitatea în stabilirea preţurilor au fost atuu-urile importante care au înclinat balanţa în favoarea sistemului Clarvision ERP” - Marius Călătoiu, IT Manager, Eurobody SRL.

Clarvision ERP are în prezent 25 de module pentru gestionarea întregii activităţi a companiei, înregistrează peste 700 de rapoarte şi numără peste 130 de clienţi, firme cu profil de producţie. Anul acesta au optat pentru Clarvision 35 de companii, printre care Mecanica Ceahlău – Piatra Neamţ, RomRadiatoare – Braşov, Uzuc – Ploieşti, Feper – Bucureşti, Terwa România – Braşov, Tecnostamp Triulzi East Europe – Bacău, Compania de transport Feroviar Bucureşti - sucursala Ploieşti, Reif Construct – Cluj Napoca, Transval Mob – Sighetu Marmaţiei.

Autonet – Satu Mare (650 de angajaţi) şi Titan Mar – Marmosim (500 de angajaţi) au optat recent pentru sistemul Clarvision Salarizare. La ora actuală, pe piaţa românescă, sistemul pentru calcul salarial dezvoltat de EBS România, Clarvision Salarizare, este considerat a fi în topul sistemelor software performante pentru salarizarea şi gestiunea angajaţilor. În prezent prin intermediul pachetului software Clarvision Salarizare se gestionează peste 40 000 de angajaţi, din companii mari, iar implementările de până acum constituie tot atâtea referinţe pozitive.

Despre EBS Romania

Despre EBS România

EBS România şi-a consolidat poziţia de furnizor de soluţii software pe piaţa din România, prin sistemul Clarvision ERP şi Clarvision Salarizare iar pe plan internaţional prin dezvoltarea de aplicaţii software la cerere şi servicii de IT outsourcing.

Pentru primele 10 luni ale acestui an EBS România a realizat o cifră de afaceri de 4,7 Mil EUR mai mare cu 74% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut.

Profitul grupului EBS în primele 10 luni ale anului 2008 s-a ridicat la 1,38 Mil EUR, în creştere cu 280% faţă de aceeasi perioada din 2007. Marja profitului brut aferent aceleiaşi perioade a fost de 29%.

Daniel Metz, directorul general al companiei estimează pentru anul 2008 o cifră de afaceri de 5,6 Mil EUR (3,5 Mil EUR în 2007), un profit de 1,4 Mil EUR şi un efectiv de 300 de angajaţi.

Diana Stănese, Executive Director
telefon: 0264 406 460
email: diana.stanese@ebsromania.ro
ebs@ebsromania.ro