5 licee - 5 muzee 2014

Locul desfasurarii: Sala festivitati Colegiul National Matei Basarab

Organizator: ECDL ROMANIA

Joi, 27 februarie 2014, ora 11:00,  in Sala de Festivitati a Colegiului National “Matei Basarab” Bucuresti va incepe editia a 7-a a proiectului “5 licee - 5 muzee”, care debuteaza cu o conferinta de lansare ce ii va aduce impreuna pe toti participantii la aceasta etapa – elevi, profesori si organizatori.

 

 „5 licee - 5 muzee” este un proiect educational dedicat elevilor de liceu , prin care se doreste incurajarea participarii tinerilor la manifestari culturale. Elevii din 5 licee din Capitala vor beneficia de vizite gratuite la cateva muzee din Bucuresti, fiind provocati si la un concurs online de cultura generala .

La aceasta editie a proiectului „5 licee – 5 muzee” ce se va desfasura in perioada februarie – iunie 2014, vor fi implicati 250 de elevi din 5 licee din Bucuresti: 4 noi licee – Colegiul National „Matei Basarab”, Colegiul Tehnic „Anghel Saligny”, Liceul Tehnologic „Dimitrie Gusti”, Liceul Teoretic „Alexandru Vlahuta” si castigatorul primei editii a proiectului din 2008 – Scoala Superioara Comerciala „Nicolae Kretzulescu”.

 

Cele 5 muzee care au raspuns invitatiei de a participa la proiect si care ii vor provoca pe liceeni la concursul online de cultura generala sunt: Muzeul de Arta Veche Apuseana “ Ing. Dumitru Furnica - Minovici “, Muzeul Municipiului Bucuresti, Muzeul National de Istorie Naturala “Grigore Antipa”, Muzeul National al Satului “Dimitrie Gusti” si Muzeul Militar National "Regele Ferdinand I" .

Despre ECDL ROMANIA

ECDL ROMANIA ECDL este cel mai raspandit program de certificare a competentelor digitale recunoscut la nivel international in peste 100 de tari si numara pana in prezent mai mult de 15 milioane de persoane inregistrate in program.

Confirmare pana la data: 27 februarie 2014

Participare: Intrare libera

Parteneri eveniment:
  • ECDL ROMANIA ECDL ROMANIA