Castigatorul fazei nationale a Concursului de Eseuri “Ce impact a avut ECDL in viata mea?”

BUCURESTI - 2 septembrie 2005

Comunicat tip General in IT&C

ECDL ROMANIA a desemnat pe data de 31 August 2005 castigatorul fazei nationale a Concursului de Eseuri “Ce impact a avut ECDL in viata mea?”

Marele castigator si reprezentantul tarii noastre in cadrul fazei mondiale a concursului organizat de Fundatia ECDL-F (Irlanda) este dl. Moroz Mihai Sorin din Petrosani.

Domnul Moroz va primi un premiu in valoare de 200 Euro, o placuta gravata si o diploma.

Participantii la concurs au fost invitati sa scrie un eseu de maxim 100 de cuvinte, in care sa prezinte propria lor viziune asupra beneficiilor si influentei pe care le are certificarea ECDL in viata lor.

Pentru faza nationala, ECDL ROMANIA a primit inscrieri de la concurenti de toate varstele, de la cei mai tineri (17 ani) pana la cei mai varstnici (68 de ani), reprezentanti din aproape toate regiunile tarii; elevi, studenti, angajati ai institutiilor publice si ai companiilor private romanesti, profesori, tineri intreprinzatori, pensionari, etc.

Avand in vedere diversitatea si firul epic foarte interesant al eseurilor intrate in concurs, ECDL ROMANIA a decis ca pe langa Marele Premiu sa mai acorde inca doua Premii Speciale:

„Premiul pentru cel mai tehnic eseu” - doamnei Monica Oarcea din Timisoara si

Premiul „Tinerete fara batranete cu ECDL” - doamnei Perjescu Erini din Bucuresti.

ECDL ROMANIA a publicat pe siteul www.ecdl.org.ro toate eseurile participante in cadrul fazei nationale a concursului “Ce impact a avut ECDL in viata mea?”.

Fundatia ECDL-F (Irlanda) va desemna castigatorul Concursului International de Eseuri “Ce impact a avut ECDL in viata mea?”. Acesta va primi un trofeu din argint (un platou de argint gravat), precum si invitatia de a participa, impreuna cu un insotitor, la Forumul ECDL de la Zurich ce va avea loc in luna octombrie a acestui an. Costurile de transport si cazare pentru cele 2 persoane vor fi suportate integral de Fundatia ECDL-F

Despre ECDL ROMANIA

ECDL ROMANIA dezvolta programul ECDL-European Computer Driving Licence in Romania. Permisul European de Conducere a Computerului (ECDL) este cel mai raspandit program de certificare a aptitudinilor de operare pe calculator recunoscut la nivel international in peste 135 de tari, inregistrand peste 5 milioane de candidati.

Mai multe informatii privind programul ECDL, in Romania si in lume, sunt disponibile la www.ecdl.org.ro , www.ecdl.com

Matei Dimitriu
office@ecdl.org.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/ecdl-romania/castigatorul-fazei-nationale-a-concursului-de-eseuri-ce-impact-a-avut-ecdl-in-viata-mea