Ia-ti permisul la distractie!

BUCURESTI - 17 iulie 2008

Comunicat tip General in Educatie / Cultura

ECDL ROMANIA si Primaria Municipiului Bucuresti – Directia Invatamant va pregatesc editia a doua a evenimentului „Ia-ti permisul la distractie!”.

Sambata, 26 iulie, in Parcul Tineretului-intrarea spre Blvd. Gh. Sincai- incepand cu ora 16:00, toti copiii impreuna cu parintii lor sunt invitati sa intre in jocurile ECDL.
Suntem onorati ca in acest an sa avem alaturi de noi Directia de Invatamant a Primariei Municipiului Bucuresti.

Ia-ti permisul la distractie!

Copiii trebuie sa caute cortul cu pisica ECDL si sa se inscrie la unul dintre concursurile de role, masinute teleghidate, baschet, desen sau puzzle. Vor avea parte de multe premii, dar si distractie garantata.

Obiectivul evenimentului consta in promovarea in randul tinerilor a importantei formarii educationale continue si complete la standarde de calitate eurpene, in perspectiva realizarii unei cariere de succes.

Astfel, ECDL ROMANIA urmareste prin organizarea acestui eveniment implicarea in pregatirea tinerilor pentru accesul la tehnologia informatiei si includerea lor in societatea informationala.
ECDL ROMANIA va supraveghea strict toate activitatile desfasurate pe durata acestui eveniment.

Campania ”Vara asta, copilul tau poate fi absolvent ECDL!” urmareste incurajarea parintilor, precum si a elevilor sa valorifice vacanta de vara, participind la cursurile de pregatire si certificandu-se astfel la standardele ECDL si Cambridge BULATS pentru limbi straine.
Campania se desfasura in perioada iunie–septembrie la nivel national, redirectionand astfel parintii si copiii lor catre centrele acreditate din tara.

Despre ECDL ROMANIA

ECDL ROMANIA

Programul ECDL (European Computer Driving Licence) se bucura de recunoastere internationala in 148 de tari si este singurul program de certificare a cunostintelor de utilizare a computerului adoptat si recunoscut simultan de Consiliul Europei, prin Comisia ESDIS-Employment and Social Dimension of the Information Society si European Community Personnel Selection Office, de UNESCO si PNUD.
In afara Europei, certificarea este cunoscuta sub numele ICDL (International Computer Driving Licence).
Certificarea ECDL este vendor-independent, examenele pot fi sustinute pe mai multe suite de aplicatii.

ECDL ROMANIA este Operatorul National al licentei ECDL in Romania, cu o retea de peste 400 de centre de instruire si testare acreditate pe intreg teritoriul tarii.
Pentru mai multe informatii accesati www.ecdl.org.ro sau www.ecdl.com, www.equalskills.ro

Irinuca Vaduva
marketing@ecdl.org.ro