Intra in Top ECO Scoala

BUCURESTI - 2 martie 2011

Comunicat tip General in Educatie / Cultura


ECDL ROMANIA lanseaza campania concurs « Top ECO Scoala » prin care se urmareste sustinerea initiativelor pe teme ecologice organizate de elevi si profesori in scolile din toata tara. Informeaza-ne ce activitati ecologice desfasori alaturi de colegii si profesorii tai in aceasta primavara si poti da un exemplu pentru toti ceilalti. Cele mai populare proiecte de mediu din ECO Scoli vor fi premiate.

Elevii si profesorii care si-au propus sa protejeze mediul inconjurator in perioada martie - mai 2011, pot trimite descrierea actiunii desfasurate pe adresa marketing@ecdl.org.ro pana la data de 15 mai 2011 inclusiv si ECDL ROMANIA va premia cele mai populare evenimente.

 

Evenimentele inscrise in campanie vor fi facute cunoscute prin intermediul site-ului www.clickpeverde.ro si pe pagina Facebook ECDL ROMANIA VERDE, unde, cei care vor primi cele mai multe voturi pentru ECO activitatile desfasurate vor putea castiga premii interesante.

Regulamentul complet al campaniei poate fi accesat pe www.clickpeverde.ro si www.ecdl.org.ro

 

Arata-ne cat de ECO este scoala ta si sigur altii vor invata de la tine.

Intra in Top ECO Scoala !

Despre ECDL ROMANIA

ECDL ROMANIA
Permisul european de conducere a computerului (ECDL – European Computer Driving Licence) este cel mai raspandit program de certificare a competentelor digitale recunoscut la nivel international in peste 148 de tari si numara pana in prezent peste 11 milioane de persoane inregistrate in program.
In afara Europei, certificarea este cunoscuta sub numele ICDL (International Computer Driving Licence).

Taguri: ECDLECOTop Scoala