Sarbatori alaturi de Mos Craciun pentru copiii de la centrul „Iubire si Camin pentru Copii” din Odobesti

BUCURESTI - 23 decembrie 2008

Comunicat tip General in Educatie / Cultura

Vineri, 19 decembrie, Mos Craciun a daruit deja cadourile pentru copiii de la centrul “Iubire si Camin pentru Copii” din Odobesti.

Sarbatori alaturi de Mos Craciun pentru copiii de la centrul „Iubire si Camin pentru Copii” din Odobesti

Mosul a fost intampinat de toti “piticii” cu colinde si multa bucurie, acesta reusind sa ii recunoasca pe fiecare si sa constante cat de mult au crescut in anul care tocmai se sfarseste.
Este al doilea an consecutiv cand Mos Craciun vine la caminul din Odobesti cu cadouri pentru toata lumea, copii dar si adulti inimosi care se implica in ingrijirea micutilor. Si de data aceasta alaturi de Mosul a fost echipa ECDL ROMANIA care si-a dorit sa ofere o mica bucurie copiiilor de la centru.
Din nou oaspetii au fost primiti cu cantecul cald al colindelor, serbarea starnind emotie, dar si multe surprize din partea copiiilor.

ECDL ROMANIA spera ca legatura creata cu centrul “Iubire si Camin pentru Copii” din Odobesti sa fie una de durata, Mos Craciun promitand sa revina si anul viitor cu mai multe daruri.

Despre ECDL ROMANIA

ECDL ROMANIA

Programul ECDL (European Computer Driving Licence) se bucura de recunoastere internationala in 148 de tari si este singurul program de certificare a cunostintelor de utilizare a computerului adoptat si recunoscut simultan de Consiliul Europei, prin Comisia ESDIS-Employment and Social Dimension of the Information Society si European Community Personnel Selection Office, de UNESCO si PNUD.
In afara Europei, certificarea este cunoscuta sub numele ICDL (International Computer Driving Licence).
Certificarea ECDL este vendor-independent, examenele pot fi sustinute pe mai multe suite de aplicatii.

ECDL ROMANIA este Operatorul National al licentei ECDL in Romania, cu o retea de peste 400 de centre de instruire si testare acreditate pe intreg teritoriul tarii.
Pentru mai multe informatii accesati www.ecdl.org.ro sau www.ecdl.com, www.equalskills.roIrinuca Vaduva
office@ecdl.org.ro