Un prim pas spre succes cu ECDL!

BUCURESTI - 23 noiembrie 2007

Comunicat tip General in Educatie / Cultura

Suntem incantati sa o prezentam pe castigatoarea de anul acesta a concursului Candidate Competition «Un viitor mai bun cu ECDL» - Faza Nationala, d-ra. Ana Madalina Ion, eleva a Colegiului National Sf. Sava din Bucuresti.

La varsta de 12 ani, Madalina a inceput pregatirea ECDL de la nivelul 0 reusind sa-si infrunte una din cele mai mari temeri ale ei, astfel incat la final calculatorul i-a devenit din cea mai mare temere, cel mai bun prieten.

Prin efortul depus pentru a obtine Certificatul ECDL a reusit sa-si depaseasca o multime de limite si necunoscute, astfel incat prin utilizarea calculatorului si a internetului in mod special, a devenit o persoana conectata la comunitatea internationala, comunitate ce are nevoie de exemple de urmat, iar Madalina este persoana potrivita pentru aceasta.

In prezenta d-nei Director General Ana Dulu, Madalina a primit un premiu in valoare de 250 euro precum si o placuta gravata.

Va reamintim ca «Un viitor mai bun cu ECDL» este o competitie anuala care se adreseaza tuturor persoanelor certificate ECDL/ICDL din intreaga lume.

Felicitari inca o data castigatoarei de anul acesta si asteptam eseurile dumnevoastra anul viitor !

Despre ECDL ROMANIA

Programul ECDL (European Computer Driving Licence) se bucura de recunoastere internationala in 146 de tari si este singurul program de certificare a cunostintelor de utilizare a computerului adoptat si recunoscut simultan de Consiliul Europei, prin Comisia ESDIS-Employment and Social Dimension of the Information Society si European Community Personnel Selection Office, de UNESCO si PNUD.

In afara Europei, certificarea este cunoscuta sub numele ICDL (International Computer Driving Licence).

Certificarea ECDL este vendor-independent, examenele pot fi sustinute pe mai multe suite de aplicatii.

ECDL ROMANIA este Operatorul National al licentei ECDL in Romania, cu o retea de peste 400 de centre de instruire si testare acreditate pe intreg teritoriul tarii.

Pentru mai multe informatii accesati www.ecdl.org.ro sau www.ecdl.com, www.equalskills.ro

Alina Muresan
Marekting Assistant
muresana@ecdl.org.ro