Primul Showroom Karcher din Cluj- Napoca

Cluj - Napoca - 26 iunie 2013

Comunicat tip General in Administratie Publica, Auto, Industrie, HoReCa, Agricultura

Live site

Se deschide primul Showroom Karcher din Cluj- Napoca, pe str. Frunzisului nr.35, parter (varianta Zorilor - Manastur), Cluj-Napoca, Cluj, prin dealerul autorizat Eco Tera Clean. Deschiderea va avea loc in data de 1 iulie 2013 , motiv pentru care va invitam sa va bucurati de preturile speciale oferite in perioada 1-5 iulie 2013, atat la echipamente cat si la accesorii si detergenti.

DEALER AUTORIZAT KARCHER ROMANIA

DEALER AUTORIZAT KARCHER ROMANIA

 Vizitatorii vor putea testa echipamentele Kärcher participând la aplicaţiile demonstative din 1 – 5 iulie orele 09:00- 17:00 efectuate în PRIMUL SHOWROOM EXCLUSIV KARCHER DIN CLUJ NAPOCA al dealerului autorizat Eco Tera Clean, aflat pe str. Frunzisului nr.35, parter (varianta Zorilor - Manastur), Cluj-Napoca, Cluj. 

Claudiu Danci

Vizitatorii vor putea testa echipamentele Kärcher participând la aplicaţiile demonstative din 1 – 5 iulie orele 09:00- 17:00 efectuate în PRIMULSHOWROOM KARCHER DIN CLUJ-NAPOCA al dealerului autorizat Eco Tera Clean, aflat pe str. Frunzisului nr.35, parter (varianta Zorilor - Manastur), Cluj-Napoca, Cluj.

Curăţarea este o provocare pentru fiecare dintre noi, indiferent de domeniul de activitate, iar specialistii Kärcher stiu acest lucru, si, de aceea, vin mereu in intampinarea cerintelor Dvs cu solutii inovatoare si eficiente adaptate fiecarei situatii. Astfel ca, Eco Tera Clean, principalul dealer  Karcher Romania, va invita, sub deviza Kärcher “makes a difference” să gasiti soluţii pentru  rezolvarea problemelor Dvs din aceasta sfera de activitate.

Karcher este Nr. 1 Mondial în ceea ce priveste echipamentele şi produsele de curăţare, furnizand soluţia optima pentru orice aplicatie. Kärcher Romania este o companie specializata  în proiectarea, producerea şi distribuirea de tehnică de curăţare, atât pentru uzul casnic cât şi pentru cel profesional şi industrial.

Fiind lider de piaţă la nivel mondial în ceea ce priveste tehnologia de curăţare, Kärcher a atins cea mai mare cifră de afaceri (1,7 miliarde EUR), precum şi cel mai mare numar de unităţi vândute (8,25 milioane) din istoria companiei.

 

Produsele  inovatoare şi, totodata, durabile dezvoltate si adaptate  în permanenta cerintelor clienţilor  Kärcher sunt un aspect foarte important care ne recomanda si care contribuie la progresul constant al companiei. Un aspect important al produselor oferite de Karcher este reducerea consumului de energie si cresterea concomitenta a performantei de curăţare.

Numai anul trecut Kärcher a adus peste 100 de produse noi pe piaţă, inclusiv  aparatele de frecat - aspirat , aparate de curaţat cu înaltă presiune cu încălzire având  funcţie de eco efficiency pentru economisirea energiei,  aspiratoare uscat-umed, cu functia de  curăţare eficientă a filtrelor cât şi accesorii unice pentru aparate de curăţat cu înaltă presiune.

KARCHER “makes a difference”