ecollect    

Comunicate de presa si evenimente pe tema ecollect

 • ecollect. Reciclarea selectivă – un mod de viaţă pentru Kalpo

  ecollect

  Bucuresti - 20 February 2015

  Comunicat de Kalpo SRL

  ... ecollect . Împreună au reuşit să salveze aproximativ 13 copaci şi au economisit 431,25 barili de ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: kalpo , reciclare selectiva , ecollect , deseuri hartie , deseuri plastic , serviciul de colectare.

  Vezi toate comunicatele de presa despre ecollect

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul ecollect.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la ecollect. Informatiile despre ecollect cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul ecollect, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la ecollect, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.