Află chiar acum care vor fi tendințele modei masculine în anul 2020! Dovani.ro îți propune piese vestimentare ce nu se vor demoda nici în 2020

BUCURESTI - 19 septembrie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Monden / Lifestyle, Retail

Timpul în care moda pentru bărbați era reprezentată de combinații simple și sigure a apus de mult. În zilele noastre, bărbații trebuie să fie îndrăzneți, șă încerce outfituri și culori noi ppentru a fi în pas cu moda.
Conform designerilor, anul 2020 va fi apogeul modei masculie. Ne așteptăm la ținute extravagante în culori puternice care au menirea de a scoate la iveală caracterul bărbatului ce adoptă acest stil .

Dovani - tendințe 2019-2020

Dovani - tendințe 2019-2020

 Stilul unui bărbat se observă prin atitudinea sa! 

Dovani

Cu toate acestea, există câteva piese vestimentare care sunt preluate din anii precedenți și nu se vor demoda prea devreme. Află care sunt elementele ce nu se vor demoda nici în anul 2020:

 

1. Costumul

Ținutele elegante sunt încă în topul prefernțelor designerilor, în ciuda apariției a tot felul de piese vestimentare sport cu forme, modele și culori țipătoare. Costumele în carouri vor fi vedetele în noul an dar  și costumele clasice vor fi o alegere bună pentru evenimentele la care trebuie să adopți o ținută office sau elegantă. În combinație cu o pereche de pantofi eleganți, nu vei putea da greși.

 

2. Sacoul în combinații cu T-shirt

Pentru iubtorii stilului smart casual, avem o veste excelentă! Și anul acesta va fi unul  favorabil pentru acest stil. De aceea sacourile în culori stridente, puternice, în combinație cu un tricou clasic, evitând orice fel de imprimeu, te vor scoate din monotonie. Admirația celor din jur nu va întârzia să apară!

 

3. Puloverele subțiri

Fie că îți vine să crezi sau nu, puloverele subțiri sunt încă în tiăparele de modă masculină, chiar și în 2020. De la un an la altul, acestea primec tot mai multă atenție și sunt din ce în ce mai preferate de către bărbați, mai ales în sezonul rece.

Poate fi introdus în aproape orice outfit, dar sunt piesele ideale pentru ținutele smart.

 

4. Gențile

Aceste accesorii atât de iubite de către doamne, vor fi în anul 2020 folosite în număr mare și de către bărbați. Nu doar că nu se vor demoda, dar vor câștiga din ce în ce mai mult teren în lumea modei masculine.  Se potrivesc perfect la ținutele office, sunt practice și promit să ofere un plus de comoditate deoarece îți oferă posibilitatea de a transporta obiectele fărră a-ți încărca buzunarele.

 

În anul care vine va trebui să fii foarte atent și la materialele din care sunt confecționate hainele și accesoriile. Materialele de o calitate superioară predomină în moda acestui an. Pe lângă faptul că te vei simți foarte bine purtându-le,  vor arăta mult mai bine decât hainele din materiale sintetice care fac ca outfitul să pară ieftin și neinspirat.

Sezonul 2020 va fi cu adevărat o provocaare pentru bărbați. Așa că Dovani îți vine în ajutor cu piese vestimentare care nu se vor demoda nici anul vitor. Vei arăta bine și acum și atunci și vei fi un  model pentru bărbații care te cunosc.

Taguri: stilcostumesacoucamasapantalonigentidovanipulover