Află cum poți alege geaca bărbați perfectă pentru iarnă

BUCURESTI - 6 decembrie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Monden / Lifestyle, Retail

Nu mai e deloc mult și zăpada pufoasă își va face simțită prezența în viața noastră. Astfel, odată cu venirea iernii, fiecare dintre noi știe că trebuie să se pregătească din plin pentru temperaturile scăzute, alegând articole de îmbrăcăminte și de încălțăminte potrivite pentru a ne feri de frig.

geacă barbati Dovani

geacă barbati Dovani

 Meriți să ai stil chiar și în sezonul rece.  

Dovani

Cu toate că gecile de iarnă nu sunt atât de elegante precum paltoanele bărbătești, acestea se află de fiecare dată în topul preferințelor bărbaților. De ce? Ei bine, în principal datorită versatilității pe care o oferă, dar și confortului de care beneficiem atunci când le purtăm.  

Care sunt criteriile principale de care trebuie să ținem cont în alegerea gecilor de iarnă? 

Materialul din care sunt confecționate 

În materie de geci bărbați iarnă, avem la dispoziție o varietate de materiale. Totuși, cele confecționate din bumbac, poliester și poliuretan sunt considerate a fi cele mai călduroase. 

Așadar, atunci când cauți un produs înalt calitativ, care să îți ofere într-adevăr protecție pe timpul iernii, ar trebui să îți îndrepți atenția către o geacă bărbați realizată din aceste materiale. De asemenea, căptușeala din interior este un alt criteriu semnificativ, de obicei, cele căptușite fie cu puf, fie cu poliester sau bumbac fiind o alegere corectă. 

Modelul  

Ți s-ar potrivi mai bine o geacă bărbați de fâș, din imitație de piele, din stofă sau din alt material textil? Optezi pentru un guler de tip tunică, normal, cu imitație din blană sau pentru un model cu glugă? Cauți o geacă cu fermoar în față sau cu nasturi metalici? 

Toate aceste detalii te vor ajuta să iei o decizie pe care ulterior să nu o regreți, alegând articolul de îmbrăcăminte ușor de asortat în orice ținută. 

Lungimea  

Atunci când vine vorba despre lungimea gecii, avem de obicei două opțiuni: scurtă sau lungă. Dacă articolele lungi sunt ușor incomode, cele scurte reușesc să ne asigure confortul ori de câte ori avem nevoie, fiind totodată, ușor de combinat cu alte piese din garderobă. 

Acestea le sunt recomandate bărbaților care preferă stilul casual sau sport, bucurându-se zilnic de mai multă mobilitate. Avantajul este că pot fi purtate cu orice model de pantaloni bărbați, dar și cu numeroase variante de încălțăminte din piele (exceptând articolele elegante, bineînțeles, care sunt rupte din context). 

Culoarea 

În această privință, esențial este să te orientezi atât în funcție de propriile preferințe, trăsături, cât și după necesitate. Spre exemplu, dacă o vei purta doar la locul de muncă, atunci culorile vii trebuie evitate. În situația în care cauți o geacă bărbați groasă strict pentru ieșirile în natură, cu siguranță poți alege un model mai intens nuanțat, care să iasă în evidență. 

Din prisma trăsăturilor proprii, încearcă să optezi pentru o culoare care să îți pună în evidență ochii, tenul și nuanța părului. Dacă ne raportăm la preferințe, atunci este indicat să ții cont și de coloristica celorlalte piese din garderobă, spre a evita neplăcerile legate de dificultățile de asortare. 

Ai nevoie de o geacă bărbați de iarnă groasă? Atunci accesează www.dovani.ro și alege dintr-o gamă diversificată de modele acel produs care ți se potrivește cel mai bine! La  DOVANI  găsești mereu un aliat de încredere atât împotriva frigului, cât și pentru obținerea unor ținute impecabile, de bun gust!