Află cum să îți îngrijești pantofii din piele naturală

BUCURESTI - 11 octombrie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Monden / Lifestyle, Retail

Indiferent de sezonul în care ne-am afla, pantofii reprezintă un punct de reper pentru orice ținută. Privind pantofii unei persoane putem observa adevăratele laturi ale acesteia, referitor la nivelul la care tratează îngrijirea personală.

Îmbrăcăminte bărbați - Dovani

Îmbrăcăminte bărbați - Dovani

 Ia mereu în considerare aspectele vestimentare care scot la suprafață adevărata ta personalitate. 

Dovani

Indiferent de anotimpul în care ne aflăm, pantofii sunt cei care ne poartă eticheta modului cum tratăm micile detalii, timpul pe care îl acordăm articolelor vestimentare. Pantofii sunt ce care ne portă pașii pe unde călătorim, aceștia fiind camarazii noștri de încredere din orice moment.

Chiar dacă de multe ori acest aspect poate fi neglijat, ceea ce prezentăm în exterior în zilele solicitante, ne va contura o imagine mai puțin favorabilă în exterior. Colecția de pantofi este un aspect ce servește atenției fiecărui bărbat. Iar legat de acest fapt, intră cu siguranță și îngrijirea, care poate fi efectuată cu ușurință și la domiciliu, însă necesită puțin timp.

Curățarea pantofilor simplu și eficient

Trebuie să ții cont de câteva puncte introductive pentru ca pantofii pe care îi deții să rămână ”vii” o vreme îndelungată. Dacă facem o comparație între pielea umană care are nevoie de îngijire pentru a nu-și pierde din calități, așa putem discuta și despre durata de viață a pantofilor confecționați din piele naturală. Ideal este ca după fiecare purtare, orice tip de încălțăminte să fie curățat, nu doar cea din pele, ci toate tipurile, dar acest aspect ține de deprinderile fiecărei persoane.

Suntem convinși că pantofii de piele sunt cei mai rezistenți, în defavoarea pantofilor din oricare alt material. Însă, pentru a fi siguri că ne putem bucura de ei o perioadă mai îndelungată, te sfătuim să ții cont de următoarele puncte:

1. Pentru început, adaugă în coșul tău de cumpărături o perie specială pentru curățarea pantofilor din piele. Prin intermediul acesteia vei putea îndepărta praful și îi vei feri de potențiale zgârieturi.

2. Prezența urmelor necesită ștergerea fină cu o lavetă ușor umedă. Excesul de apă poate produce diverse pete pe suprafața acestora. De asemenea, încadrat în acest capitol este și interiorul pantofilor, care este la fel de important ca și exteriorul, având în principal problema legată de mirosul neplăcut.

Problema mirosului putând fi rezolvată cu pliculețele crete în diverse arome, fiind o alegere de nădejde atunci când vă doriți ca mirosul urât al pantofilor să dispară.

3. Curățarea cu un material umed te va determina să amplasezi pantofii într-o zonă cu o temperatură ridicată, sfatul nostru este să eviți orice sursă de căldură pentru că riști să îți distrugi pantofii într-un mod foarte simplu.

4. După fiecare utilizare pantofii ar trebui lăsați ”să respire” cel puțin 24 de ore.

5. Aplicarea diverselor produse pe suprafața pantofilor trebuie afectuată când aceștia sunt perfecți uscați, tot în această categorie putem integra și lustruirea. Fiecare tip de piele trebuie supus unui anumit tip de produs pentru îngrijire.

Durata de viață a pantofilor din piele poate fi prelungită prin intermediul unor șanuri. Pantofii sunt supuși diverșilor factori care contribuie la deteriorarea lor, șanurile fiind perfecte pentru menținerea formei inițiale.  O altă atribuție ce intră în sarcina șanurilor este de a absorbi umezeala.

Așadar, pentru a te putea bucura de colecția ta de pantofi, ține cont de aceste mici sfaturi. Iar dacă îți dorești să descoperi noi modele de pantofi pentru bărbați, dovani .ro este locul ideal unde colecțiile conțin modele pentru toate gusturile.