Afltă care sunt cele 3 beneficii ale scrisului cu stiloul!

BUCURESTI - 6 septembrie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Media / Publicitate, Retail

Trăim într-o lume a vitezei, într-o lume în care tastatura a luat de mult locul stiloului și mulți dintre noi nici nu ne mai aducem aminte de plăcerea scrisului de mână!
Stiloul ne aduce aminte tuturor de acele timpuri de când am început primii ani de școală. Acele vremuri pe când stângăcia noastră ne făcea să ne murdărim cu cerneală și parcă și acum văd fața amuzată a învățătoarei care ajută elevii, pentru a nu știu câta oară, să se curățe de stropii de cerneală.

Poenari - Scrisul de mână

Să îți așterni gândurile pe o coala albă, scrise de mână, cu miaglă, este un proces de eliberare al sufletului!

Poenari

Scrisul de mână cu stiloul a fost uitat, dar nu a dispărut de tot, iar mulă lume nici nu știe cât de important este și care sunt beneficiile scrisului cu stiloul.

Dacă ești un împătimit al scrisului de mână, îți prezentăm câteva

1. Știai sau nu, scrisul cu stiloul te ajută să scrii mai frumos!

Stiloul nu alunecă pe foaia de hârtie astfel că scrisul va fi mai aranjt și mai frumos decât scrisul cu pixul. Un stilou de lux îți poate crea impresia că și scrisul tău este mai frumos, deoarece subconștientul tău cere acest lucru. Poenari.ro îți pune la dispoziție colecția BARON, o colecție de stilouri de care te vei îndrăgosti iremediabil, iar dacă vei încerca scrisul cu un astfel de stilou, fără îndoială, nu îți vei mai dori să îl lași jos din mână.

2. Scrisul cu stiloul stimulează creativitatea!

Dacă ți se întâmplă deseori să rămâi în pană de idei, încearcă să îți așterni gândurile pe hârtie. Scrisul frumos pe care îl obții atunci când scrii cu un stilou unicat, îți va stârni imaginația și ideile vor curge din penița stiloului, înșirându-se pe coala albă de hârtie.

Atunci când designul unui stilou este unic, cu siguranță te va inspira să creezi cele mai frumoase lucruri.

3. Scrisorile și cărțile poștale vor deveni mai personale!

Probabil că nu ai mai scris de foarte mult timp o scrisoare celor dagi, dar niciodată nu este prea târziu! În aceste timpuri, când comunicarea se face mai mult în mediul online, o scrisoare va fi o surpriză, în adevăratul sens al cuvântului. Mesajul va fi cu mult mai apreciat decât un simplu sms, pe care care oricum, poate că îl trimiți zilnic.

Nu trebuie să te limitezi doar la scrisori pentru cei apropiați. Un mesaj scris cu o caligrafie specială pe o carte de vizită transmisă șefului sau unui potențial client ar spune despre tine că ești o persoană pretențioasă și atentă la detalii. Nu uita că un instrument de scris de lux este întotdeauna un cadou perfect pentru o persoană cu care ai legături formale de afaceri sau de serviciu. Este stylish, ideal pentru semnat acte importante și, chiar dacă nu îl folosește într-un mod util, este, în esență, o mica bijuterie.

Poenari.ro are o colecție impresionantă de stilouri de lux, unicate, fabricate din lemn și care pot fi personalizate, reprezentând un cadou perfect atât pentru persoanele dragi, apropiate ție, dar și pentru persoanele cu care ești legat doar din punct de vedere al businessului sau pe care nu le cunoști foarte bine.

Este, deasemenea, cadoul potrivit pentru persoanele impunătoare, elegante sau raffinate!

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/ecom-digital/aflta-care-sunt-cele-3-beneficii-ale-scrisului-cu-stiloul