Alege-ți articolele favorite și comandă-le online de pe www.dovani.ro!

BUCURESTI - 19 martie 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Monden / Lifestyle, Retail

Numărându-se printre liderii de piață din România în materie de vestimentații bărbătești, DOVANI este un brand responsabil, care iese de fiecare dată în întâmpinarea clienților săi cu cele mai bune soluții.

Dovani

Dovani

 Bucură-te de articole vestimentare excepționale, creează outfit-uri și reinventează-te zilnic. Comandă online și uită de grija deplasării în magazinul fizic! 

Dovani

Întrucât, la momentul de față, autoritățile competente promovează în mod public ieșirile moderate și, implicit, întreruperea tuturor activităților care nu sunt urgente, magazinul online dovani.ro este în permanență disponibil pentru achizițiile online. 

În acest mod, dispui de posibilitatea de a-ți alege cu răbdare piesele de îmbrăcăminte, de încălțăminte și accesoriile preferate, fără a mai ieși din casă, primindu-le direct la domiciliu. Cu alte cuvinte, te bucuri de rafinament în doar câțiva pași simpli și, simultan, ai grijă de starea ta de sănătate. 

Actualizează-ți garderoba în ton cu tendințele primăvăratice: 

Chiar dacă primăvara este, de obicei, anotimpul în care natura însuflețește, încântându-ne cu temperaturi ridicate și zile însorite, în acest an, vremea nu este foarte diferită față de cea tipică sezonului iernatic. 

Astfel, te sfătuim să nu renunți încă la geci, la tricourile cu mânecă lungă și nici la încălțămintea călduroasă. Pentru cumpărături inspirate, DOVANI și-a prelungit perioada promoțională și în această lună, iar toate categoriile de mai sus sunt disponibile la prețuri avantajoase la acest link: https://www.dovani.ro/reduceri-barbati. 

Bineînțeles, dacă afară încă este rece, asta nu înseamnă că nu îți poți pune la punct vestimentațiile pentru primăvară. În atenția iubitorilor de modă, brandul DOVANI  aduce următoarele noutăți ale sezonului: sacouri bărbătești fie simple, fie în carouri, ideale atât pentru un stil office, cât și pentru cel smart-casual, cămăși bărbătești versatile, confecționate din materiale de calitate, dar și pantofi și mocasini din piele naturală, care asigură confortul la orice pas. 

Ce suprize îți mai rezervă rafturile virtuale ale magazinului online www.dovani.ro?

Începând de la accesorii (precum sunt cravatele, papioanelebutonii, curelele din piele, batistele de buzunar și bretele) și până la pantaloni, tricouri sau costume, DOVANI este mereu pregătit cu ținute impecabile, de care să te bucuri în curând, odată ce ne reluăm activitatea. 

Cu toate că situația din România nu este una întocmai favorabilă, gândește-te la această perioadă ca la un moment bun de respiro. Pe lângă faptul că poți petrece mai mult timp de calitate alături de cei dragi, în confortul propriei locuințe, beneficiezi și de câteva momente libere și relaxate în care te poți reinventa.  

Fiecare dintre noi are un stil definitoriu, însă 2020 este anul perfect pentru o schimbare atât de mult așteptată, sens în care te sfătuim să alegi DOVANI spre a-ți pune la punct noul look. 

Tarife avantajoase, livrare direct la domiciliul tău, outfit-uri de calitate, articole atemporale, dar și un plus de eleganță? Toate acestea fac parte din oferta brandului DOVANI, astfel încât să beneficiezi de un raport optim între preț și calitate. 

Știm că o achiziție nouă (mai ales dacă este vorba despre una vestimentară) te poate înviora cel mai bine, iar acum este momentul oportun pentru a fi pozitiv și pentru a-ți păstra zâmbetul pe buze! DOVANI te așteaptă la cumpărături în continuare!