Body-urile pentru bebeluși: o alegere facilă sau problematică?

BUCURESTI - 19 iunie 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Monden / Lifestyle, Retail

Atunci când vine vorba despre hăinuțele ideale pentru bebeluși, mai ales despre cele destinate sezonului călduros, procesul de selecție este o idee mai complex decât de obicei.

bebeluș

bebeluș

 Cel mai minunat mod prin care îi poți aduce micuțului tău zâmbetul pe buze este prin intermediul hăinuțelor de calitate. Copilaș fericit = părinți fericiți.  

Puppa Kids

Știm deja că micuții sunt extrem de sensibili, în special în primele lor luni de viață, ceea ce înseamnă și că țesăturile ce intră în contact direct cu pielea lor trebuie să fie pe cât se poate de delicate.  

Întrucât, în decursul celor nouă luni de sarcină, copilașii s-au dezvoltat într-un mediu mult mai prietenos față de cel în care au fost născuți, principala misiune a mămicilor este de a le ușura juniorilor cât mai mult posibil procesul de adaptare. 

Îndeosebi în primul an, body-urile sunt piesele vestimentare de bază din garderoba bebelușilor, atât cele cu mânecă lungă, cât și variantele cu mânecă scurtă, în funcție de sezon. Totuși, alegerea body-urilor potrivite pentru nou-născuți se complică pe măsură ce apar din ce în ce mai multe versiuni, materiale, modele și culori pe piață.  

Spre a-și ușura sarcina, dar și pentru a-i garanta celui mic confortul de care are nevoie, orice mămică ar trebui să facă cunoștință cu hăinuțele pentru bebeluși de la puppa.ro. Totodată, este deosebit de important să aibă în vedere și următoarele aspecte: 

Materiale prietenoase cu pielea juniorilor 

Spre deosebire de celelalte hăinuțe, body-urile intră în contact direct cu pielea copilașilor. Din acest motiv, materialele din care sunt confecționate trebuie să fie de înaltă calitate, delicate și moi la atingere. 

Totodată, este absolut necesar să se aleagă doar țesături naturale, care nu au fost modificate genetic și nici tratate cu soluții chimice. Spre exemplu, body-urile din bumbac nu favorizează apariția unor reacții alergice și îi permit pielii să respire, deoarece acest material nu reține transpirația. 

Modele practice, ușor de îmbrăcat 

În teorie, îmbrăcarea micuților nu presupune eforturi prea mari. În schimb, în practică, lucrurile stau total invers. Așadar, pentru a nu incomoda bebelușul, se recomandă cumpărarea unor body-uri cu un sistem simplu de prindere și cu acces rapid.  

Raport optim între calitate și prețuri 

Am stabilit deja că principalul criteriu în achiziția hăinuțelor pentru nou-născuți este calitatea. Având în vedere faptul că mămicile vor fi nevoite să cumpere zeci de body-uri pentru piticii lor, investiția în astfel de piese vestimentare nu ar trebui să fie deosebit de costisitoare. 

De altfel, bebelușii cresc foarte repede, astfel încât de la un stagiu de creștere la altul, vor fi necesare mărimi diferite. Magazinul online Puppa Kids , de care am amintit anterior, se dovedește partenerul de încredere al tuturor mămicilor, atât prin prisma calității produselor disponibile pe rafturile sale virtuale, cât și în ceea ce privește prețurile acestora.  

Prin urmare, alegerea body-urilor potrivite pentru nou-născuți este un proces facil, însă cu respectarea anumitor condiții. Începând de la materialele din care sunt realizate, modelele selectate și până la tarifele de achiziție, niciun criteriu nu poate fi omis. Pe puppa.ro, mămicile găsesc nu doar variante diversificate de body-uri pentru bebeluși, ci și numeroase alte articole de îmbrăcăminte pentru cei mici la prețuri atrăgătoare! 

Taguri: puppa kidsbody-uri