Care este povestea stilourilor românești POENARI – cu care a semnat și Papa Francisc?

BUCURESTI - 23 ianuarie 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Retail

Cărui român nu îi place să se mândrească cu realizările din țara sa, mai ales dacă acestea trec granițele și ajung cu fast peste hotare? Din această categorie face parte și brandul POENARI , care a scris cu propriile stilouri rețeta succesului.

stiloul Poenari

stiloul Poenari

 Mândria noastră se reflectă prin instrumentele ce au contribuit la consolidarea momentelor notabile ale acestei țări.  

Poenari

Dacă nu ai auzit până acum de acest nume răsunător în România, ne mândrim cu faptul că POENARI este un brand 100% românesc, care produce și comercializează instrumente de lux, celebre în lume. Este vorba despre stilourile confecționate dintr-un material aparte, așa cum este lemnul. Într-adevăr, stiloul POENARI din lemn se dovedește a fi mai mult decât un simplu obiect de scris, devenind o piesă de colecție pentru cei pasionați, cadoul ideal pentru orice persoană, dar și accesoriul perfect pentru oamenii de afaceri. 

Cum a luat ființă brandul POENARI? 

Ca în multe alte cazuri de reușite, curiozitatea a fost cea care a condus la nașterea unei idei de succes. Astfel, întrebarea care a stat la baza brandului POENARI era: Cum ar fi ca pixurile și stilourile să fie făcute din lemn, în loc de plastic?  

Au urmat apoi multe alte întrebări, răspunsuri, dar și piedici ca, într-un final, rezultatul să fie pe deplin surprinzător și peste așteptările tuturor. Bineînțeles, conceperea unui stilou din lemn, revoluționar prin prisma materialului din care este realizat, a avut drept sursă de inpirație și munca depusă de către românul Petrache Poenaru, cel care a brevetat în Franța invenția denumită „Condei portăreț, fără sfârșit, alimentându-se el însuși cu cerneală”. 

Oferindu-ne șansa de a ne transpune cu ușurință gândurile pe hârtie, invenția lui Petrache Poenaru, cunoscută astăzi sub numele de stilou, a contribuit la dezvoltarea semnificativă a societății, servindu-i drept inspirație în zilele noastre și antreprenorului ambițios, Lucian Poenari, care a dezvoltat stiloul din lemn. 

De ce ar trebui să achiziționezi stiloul POENARI din lemn? 

Spre deosebire de alte instrumente de scris , realizate în serie, stiloul din lemn de la POENARI este confecționat manual. Este momentul în care pasiunea, talentul, atenția la detalii și măiestria fac front comun pentru un rezultat cu adevărat uimitor. 

Fiecare model al acestui brand prezintă o peniță disponibilă în trei variante de grosime a scrisului, în funcție de persoana care îl va folosi. De altfel, caracteristicile legate de culoare, mărime și model pot fi selectate de către cei interesați, în așa fel încât să se plieze pe deplin pe gusturile fiecăruia. Indiferent dacă optezi pentru stiloul OFFICEBARONCLASSIC, sau pixurile din colecțiile VERITAS și ANTECH, cu siguranță se va dovedi o investiție avantajoasă. 

Stiloul POENARI – parte din istoria României 

Întrucât un brand desăvârșit este prezent în cadrul marilor evenimente, unul dintre stilourile POENARI, confecționat din gorunul lui Horea, a fost martor al Ceremoniei de Semnare în Cartea Centenar, cu prilejul sărbătorii a 100 de ani de la Marea Unire. 

Zeci de personalități ilustre și-au scris numele în replica Cărții de Aur, cu ajutorul său, motiv pentru care amprenta brandului POENARI rămâne pe veci întipărită în istorie. De asemenea, în cadrul vizitei sale la Vatican, fostul premier al României, Viorica Dăncilă i-a oferit cadou Sanctității Sale, Papa Francisc, modelul de stilou POENARI Majestic Blackwood, inscripționat cu numele său. 

Așadar, dacă îți dorești un produs autentic românesc, confecționat manual, în care dăinuie istoria, rafinamentul și pasiunea, stiloul POENARI din lemn este alegerea ideală.