Care este secretul unei pieli catifelate? Află ritualul pe care ar trebui să îl urmezi!

BUCURESTI - 1 aprilie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Monden / Lifestyle, Retail

Pielea unei femei poate fi considerată, fără doar și poate, cartea sa de vizită. Aceasta reflectă întru-totul stilul său de viață, dar și atenția pe care o acordă propriului său corp.

Imagine Charm Beauty

Misiunea Charm Beauty este sa inspire clientii sa descopere o lume a rasfatului, un univers romantic si modern umplut cu detalii minunate, parfumuri vesele si atingeri delicate.

Charm Beauty

Și ce femeie nu tânjește după o piele catifelată, lipsită de imperfecțiuni, care să arate mereu fresh? Apropierea sezonului călduros le pune pe reprezentantele sexului frumos în dificultate, întrucât acestea trebuie să găsească cele mai bune mijloace pentru a obține o piele netedă și fină.

Pe lângă ritualul de îngrijire zilnică, există și o serie de reguli care trebuie respectate. Hai să vedem despre ce este vorba și cum poți ajunge la rezultatele mult dorite într-un timp scurt:

Alimentația corectă – un pas către o piele sănătoasă!

Deși sunt delicioase, prăjelile și grăsimile pot conduce la  apariţia coşurilor, dar şi a altor imperfecţiuni nedorite. Din acest motiv, sezonul călduros ne pune la dispoziție numeroase posibilități de a avea o alimentație corectă: fructele și legumele proaspete, bogate în antioxidanți, reprezintă aliații ideali în lupta împotriva ridurilor.

Somnul de frumusețe nu este un mit!

Un alt aspect asupra căruia trebuie să îți direcționezi atenția este timpul de somn de care beneficiezi. Specialiștii recomandă minim 8 ore de somn, astfel încât odihna să îți favorizeze regenerarea pielii.

Nu uita că prea multe nopți albe generează un efect de îmbătrânire prematură, afectându-ți elasticitatea pielii într-o manieră negativă. Bineînțeles, nici stresul nu este un prieten prea bun, mai ales dacă obișnuiești să te îngrijorezi din orice.

Hidratarea este o necesitate zilnică!

Cu siguranță îți este familiară ideea conform căreia pentru o viață sănătoasă, este important să bei cel puțin 2 litri de apă pe zi. Odată cu trecerea timpului, pielea corpului tău este supusă unor schimbări, precum sunt scăderea nivelului de estrogen și de grăsime naturală a organismului. Astfel, corpul tău poate deveni mai uscat și deshidratat. Începe prin a evita băile fierbinți sau utilizarea săpunurilor prea aspre și orientează-te asupra consumului de lichide.

Totodată, pentru a obține o piele catifelată, te poți ajuta de produsele special create în acest sens. Prin urmare, înainte de baie, pregătește-ți un amestec relaxant, compus din sare de baie hidratantă, alături de o sare de baie cu efect efervescent. După aceasta, îți recomandăm să optezi pentru un exfoliant de corp care favorizează producerea colagenului și îmbunătățește elasticitatea pielii tale. Bineînțeles, toate acestea trebuie să fie urmate de o loțiune de corp sau un unt de corp cu efect de hrănire a pielii, oferindu-i vitaminele și ingredientele de care are cu adevărat nevoie.

Secretul principal al unui ritual de hidratare corect este folosirea acelor produse de îngrijire care au la bază ingrediente naturale, lipsite de parabeni sau conservanți. Într-adevăr, posibilitățile financiare ne pot limita uneori. Totuși, există un brand care comercializează produse de îngrijire cu o eficiență ridicată, oferind un raport optim între preț și calitate.

În cadrul magazinului online www.charmbeauty.ro, orice femeie își poate găsi ajutorul ideal spre obținerea unei pieli sănătoase și pe deplin hidratată. De asemenea, absolut fermecător la CHARM BEAUTY este atenția acordată detaliilor. Fie că te interesează săpunurile, sărurile de baie, loțiunile de corp sau alte astfel de articole, le vei primi sub forma unui design magic, care să te conducă spre o lume de poveste.

Nu mai sta pe gânduri și răsfață-ți pielea cu produse de îngrijire calitative! Pe www.charmbeauty.ro vei găsi exact ceea ce ai nevoie!

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/ecom-digital/care-este-secretul-unei-pieli-catifelate-afla-ritualul-pe-care-ar-trebui-sa-il-urmezi