Cât de util este un balsam de păr pentru bărbați?

BUCURESTI - 27 noiembrie 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Monden / Lifestyle, Retail

Dacă tot mai mulți bărbați au învățat să aleagă un șampon adaptat tipului lor de păr, sunt încă puțini cei care folosesc în plus și un balsam pentru a-și proteja părul și a-l face să arate mai bine. 

Cu siguranță folosiți deja un șampon adaptat tipului vostru de păr, sau a unei probleme de tratat, cum ar fi de exemplu mătreața. Poate folosiți și un tratament sau o mască. Și vă spuneți că rutina voastră de păr este deja destul de completă, însă trebuie să știți că lucrurile nu stau chiar așa.

Balsamul de păr: cremă hidratantă și întăritor 

Pentru a înțelege valoarea unui balsam, trebuie mai întâi, să cunoașteți rolul șamponului. Inițial, acesta din urmă era folosit doar pentru curățarea părului și astăzi, există multe șampoane care pretind că sunt hidratante sau reparatoare. Dar, în realitate, aceste produse nu au suficient de mult timp să acționeze. De aceea este bine să știm să facem diferența între un șampon și un balsam pentru păr. Primul curăță, iar al doilea protejează părul. Un balsam este un tonic și, prin urmare, părul va deveni mai frumos și mai hidratat după fiecare utilizare, mai ales dacă îl veți face parte din rutina voastră în fiecare săptămână.

Protejează-ți părul cu balsam

Deoarece șamponul deschide cuticula firului de păr, balsamul ajută la închiderea acesteia. O altă utilitate: nutrienții vor fi păstrați în interior. Dacă ești un bărbat cu părul uscat, ar trebui să vezi foarte repede diferența. În general, părul va deveni mai puțin sensibil la agresiunile externe, cum ar fi frigul, soarele sau poluarea.

Păr pieptănat mai bine datorită balsamului

Datorită efectului său anti-static și de netezire, balsamul face ca părul să fie mult mai ușor de pieptănat, deoarece agenții emolienți vor înmuia fibra firului de păr.

Deci, care este diferența dintre un balsam și o mască? Ei bine, balsamul este un tratament pentru suprafață, în timp ce masca hrănește în profunzime părul. 

Este esențial să se utilizeze balsamul?

Nimeni nu vă va forța să utilizați un balsam, dar având în vedere toate efectele sale benefice, vă puteți imagina că este foarte recomandată utilizarea lui. Dacă ai părul mediu sau mai lung, balsamul devine un adevărat plus pentru a-l întări și proteja. Pentru că, cu cât crește mai mult părul, cu atât riscă să fie deteriorat.

Cum se folosește un balsam?

S-ar putea să vă întrebați cum să utilizați corect balsamul. Să începem cu frecvența. Prin urmare, se utilizează după șampon, o dată sau de două ori pe săptămână. Dacă aveți părul mai scurt, puteți limita utilizarea balsamului la o singură dată pe săptămână.

Este recomandat să utilizați un pieptene pentru a distribui mai bine acest produs. Mai presus de toate, este necesar să aplicați balsamul și apoi să-l lăsați timp de 2 până la 5 minute să acționeze. Apoi, tot ce trebuie să faceți este să clătiți foarte bine părul.

Utilizarea unui balsam este, prin urmare, foarte utilă pentru voi, domnilor.  Prin folosirea lui, veți putea beneficia de toate efectele sale fortifiante, hidratante și de a vă proteja atât părul, precum și scalpul. 

Barber Store România și-a luat misiunea de a distribui cele mai bune produse de îngrijire a părului, astfel, prin intermediul site-ului barber-store.ro ai șansa să intri în posesia celor mai iubite produse destinate unui ritual corespunzător de îngrijire a podoabei capilare. Prin urmare, nu doar femeile au nevoie de produse excepționale, ci și bărbații, și le merită din plin. Nu mai sta pe gânduri și intră chiar acum pe barber-store.ro!