Ce calități recomandă colecția de încălțăminte a brandului Puppa Kids?

BUCURESTI - 27 noiembrie 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Retail

Printre miile de controverse ce apar în perioada de dezvoltare a copiilor, se regăsesc și criterii ce fac referire la cum alegem încălțămintea pentru copii și ce calități necesită a fi prezente pentru ca piciorușele celor mici să se dezvolte natural și sănătos. Calitățile încălțămintei pentru copii distribuit de brandul Puppa Kids vă vor convinge negreșit!

Puppa Kids

Puppa Kids

 Primii pași sunt cei care dau contur unui nou început. Alege să-i oferi copilului tău șansa să pășească în cei mai confortabili papucei. 

Puppa Kids

Siguranța încălțămintei din piele naturală 

De ce este nevoie de încălțăminte din piele naturală pentru copii? După cum fiecare părinte este diferit și tinde să mizeze pe criterii de selecție agonisite de-a lungul timpului pe baza unei experiențe, așa și specialiștii ne susțin (pe baza examinărilor și testelor) spre a ne orienta în direcția componentelor maleabile precum este pielea naturală (atunci când alegem încălțăminte pentru copilași, și nu doar în acest caz).  

Așadar, o primă calitate a încălțămintei din piele naturală are la bază confortul. Forma piciorușelor diferă de la un copil la altul, motiv care ar trebui să reprezinte principalul criteriu de selecție în momentul când te decizi să faci o achiziție.  

Cert este că, suntem asaltați pe piață de nenumărate modele, dintre cele mai drăgălașe și strălucitoare, cu deosebite modele și sisteme de închidere, însă, ce nu trebuie să uităm este că, piciorușele celor mici au nevoie de lejeritate și flexibilitate.  

Așadar, puppa.ro este magazinul online care întâmpină mămicile cu modele indispensabile pentru primii pași, dar și pentru alte categorii de vârstă, pentru interior și exterior.  

Încălțăminte lucrată manual  

Cu toate că piața este împânzită de modele ireproșabil de aspectuase și drăgălașe, confecționate din materiale dintre cele mai durabile, prietenoase și rezistente, cert este că procedura de realizare spune extrem de multe despre încălțăminte. Încălțămintea lucrată manual cu dibăcie și pasiune, consolidează un principiu solid în care brandul Puppa Kids crede încă din primii ani de activitate.  

Siguranța lucrului manual se observă de la prima privire. Prin pasiune și dăruire se realizează cele mai deosebite încălțări, și nu doar din punct de vedere estetic, ci și funcțional. 

Copiii merită tot ce este mai bun, de la mod de viață, educație, la articole vestimentare, fiecare contribuind în mod activ la dezvoltare și susținere a sănătății.  

Cu alte cuvinte, brandul Puppa Kids pune pe primul loc fericirea copiilor. Dacă dorești să te convingi, intră chiar acum pe site-ul puppa.ro și descoperă ce înseamnă calitatea poloneză a încălțămintei din piele naturală. Emel, Vanuba și La Millou sunt mărci cu renume care au dobândit încrederea mămicilor prin intermediul unei selecții complete de papucei lucrați manual, care acum își fac simțită prezența și pe piața de profil din România.  

Și pentru că diversitatea deține loc de cinste pe puppa.ro, mămicile au șansa de a alege cel mai potrivit model pentru tipul de piciorușe al copilului, modelele deosebindu-se prin particularități precum: închidere și deschidere cu șireturi sau arici. 

Ai grijă de preferințele tale și nu uita că Puppa Kids susține sănătatea copiilor prin calitate la prețuri avantajoase, iar dacă ai întrebări, echipa te informează în legătură cu orice neclaritate pe aplicația WhatsApp.