Ce trebuie să știi înainte de a cumpăra un stilou de lux?

BUCURESTI - 23 decembrie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Retail

Cu toate că tehnologia avansează pe zi ce trece, scrisul de mână are un farmec aparte și își va păstra întotdeauna utilitatea și funcționalitatea. Deseori, acesta reprezintă și o opțiune mai comodă, în comparație cu scrierea digitală.

 Un stilou de lux transformă scrisul de mână într-o adevărată artă.  

Poenari

Așadar, unul dintre cele mai rafinate instrumente de scris este stiloul. La momentul de față, există pe piață numeroase variante de stilouri de lux, începând de la cele confecționate din lemn și până la modelele clasice, cu un aspect vintage. 

Cum alegem stiloul de lux potrivit? Pentru a-ți ușura decizia, am pregătit în rândurile următoare o serie de aspecte esențiale de care poți ține cont atunci când cauți instrumentul de scris perfect: 

Stilou sau pix? 

Pentru a fi convins că stiloul este cel mai bun produs de care ai nevoie, este bine să știi care sunt diferențele majore între cele două instrumente de scris. De regulă, stiloul este dotat cu o peniță mai groasă, motiv pentru care este utilizat și în cadrul lecțiilor de caligrafe. Nu este deloc un secret faptul că acesta ne ajută să scriem mai frumos. 

Întrucât pixul este prevăzut cu o mină destul de subțire, orice tremurat al mâinii se va observa într-un mod neplăcut pe hârtie. De altfel, stiloul poate fi folosit pentru o perioadă îndelungată (chiar și decenii întregi), timp în care pixul trebuie înlocuit după ce se termină mina. 

Stiloul de lux este considerat și un accesoriu de bun gust 

În mediul business, rafinamentul și eleganța sunt exprimate într-o manieră diferită. Astfel, stiloul își depășește statutul clasic de instrument de scris și devine un accesoriu pentru oamenii de afaceri, pentru care imaginea este un punct forte. 

Un stilou de lux pentru o femeie sau pentru un bărbat? 

Dacă în anii din urmă, dispuneam de un număr limitat de modele de stilouri, astăzi, pe piață, suntem întâmpinați de numeroase oferte absolut atrăgătoare. 

Spre exemplu, stiloul de lux de la POENARI , confecționat din lemn, se remarcă printr-un design unic, dar și prin calitatea sa superioară. Dacă accesezi www.poenari.ro, vei descoperi o lume aparte, a instrumentelor de scris remarcabile, în diverse culori și modele. 

Totuși, pentru a lua decizia corectă, este bine să te raportezi la utilizatorul acestui produs de excepție. În cazul în care este vorba despre o femeie, un stilou din lemn de dimensiuni mai mici este ideal, mai ales dacă optezi și pentru o nuanță feminină, așa cum este cea de roz, alb, vișiniu sau roșu intens, culori disponibile pe www.poenari.ro. În schimb, pentru bărbați, modelele de stilouri robuste sunt mult mai potrivite, iar din prisma culorii poți alege între negru, albastru, verde sau maro. 

Nu uita de grosimea scrisului 

Penița stilourilor POENARI este confecționată din oțel, cu vârful din iridiu și poate fi selectată în funcție de grosimea scrisului. Astfel, dacă cea de tip F presupune un scris subțire și este destinată persoanelor care scriu cursiv și lent, modelul de tip M implică un scris mediu și este perfectă pentru cei care scriu cursiv, iar penița de tip B este indicată atât pentru semnături, cât și pentru un scris cursiv.  

Tu te-ai hotărât ce model de stilou de lux ți se potrivește cel mai bine? Accesează poenari.ro și alege-ți instrumentul de scris favorit!