Covorul Shaggy – piesa de rezistență a dormitorului

BUCURESTI - 13 august 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Retail

Covorul este unul dintre cele mai importante elemente de decor, pentru că vine în completarea design-ului cu un aer unic, subliniindu-și într-un mod spectaculos calitățile sale de ordin estetic și funcțional. Însă, care sunt motivele pentru care majoritatea persoanelor ce doresc un ambient plăcut al dormitorului, aleg un covor shaggy , aflați în rândurile ce urmează.

Vreau Covor

Vreau Covor

 Alege elementul definitoriu al confortului desăvârșit și lasă-l să-ți încânte privirea în fiecare zi!  

Vreau Covor

Covorul shaggy – ideal pentru dormitor

Cine nu adoră să se trezească într-un ambient plăcut, cald și comod, învăluit de o energie aparte? De cele mai multe ori, energia pe care ne-o oferă decorul domitorului este prielnică pentru a ne stabili starea de spirit a întregii zile.

Ei bine, pentru a păși pe nori în fiecare dimineață, mizează pe covorul shaggy. Aceste tipuri de covoare sunt faimoase pentru materilul textil extrem de moale, pufos, atractiv, practic și dens, de o lungime considerabilă, care aduce o notă spectaculoasă decorului, indiferent de nuanță.

De ce să optezi pentru un covor shaggy? 

Jocul cu texturile este un minunat mod de accentua nivelul de răsfăț al domitorului. Un covor shaggy este opțiunea celor care își doresc un plus de confort, practic, aceasta este camera unde fiecare dintre noi dorește să se simtă mai bine decât oriunde, să se bucure de orele de liniște și pace, să savureze fiecare clipă de odihnă și să relaxeze pe deplin. Covorul shaggy contribuie la completarea celor enumerate anterior, și aduce acel #ceva reprezentativ pentru fiecare dintre noi.

Țesăturile moi și pufoase denotă confort, calm și liniște. Acest tip de covor este un element decorativ ideal pentru cei care iubesc clipele petrecute în propria locuință alături de familie, pentru cei care iubesc să investească în ambientul plăcut al locuinței.

Se potrivește de minune decorurilor moderne sau clasice și învăluie într-o nuanță caldă, expresivitatea masivă a mobilierului, contribuind tăcut la consolidarea unui design minimalist, pentru cei care-și doresc un aspect atipic.

Unul dintre avantajele alegerii unui covor shaggy este că se pliază pe gusturile oricui, să fim serioși, cine nu adoră să dețină un covor pufos pe care să se poată tolăni?

Covorul shaggy este și un bun protector împotriva zgârieturilor, utilizarea acestui tip de covor protejează pardoseala și îi menține aspectul și calitatea pentru o lungă perioadă de timp. De asemenea, este o variantă practică în orice sezon, dar în special în cel rece, deoarece sporește confortul termic al încăperii.

Printre nenumăratele calități, covorul shaggy stimulează imaginația, venind cu o infinitate de alternative de amplasare și completare a decorului. Varietatea de nuanțe este extrem de extinsă, ceea ce subliniază existența unei alegeri perfecte pentru orice tip de decor. Și unde putem găsi covorul ideal nevoilor și preferințelor noastre?

VreauCovor.ro – furnizorul de încredere al confortului desăvârșit

Ca drept răspuns la întrebarea adresată mai sus, pe vreaucovor.ro se îmbină o selecție de covoare shaggy spectaculoase, care vine în întâmpinarea iubitorilor de frumos cu modele excepționale, calitative și durabile, extrem de accesibile. Tot aici, iubitorii găsesc modele unice de covoare pentru living, bucătărie, camera copilului și multe alte variante antialergice și antibacteriene.

De asemenea, modelele de covoare disponibile pe vreaucovor.ro se potrivesc și locuințelor ce dispun de încălzire în pardoseală, sunt ușor de curățat, atât manual, cât și cu diverse aparate. Dacă dorești să intri în posesia modelului ideal de covor pentru locuința ta, nu ezita să accesezi chiar acum vreaucovor.ro.