Cum alegem inteligent hainele pentru copii?

BUCURESTI - 7 mai 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Retail

Ești o mămică în devenire și te gândești deja cât de minunată va fi garederoba micuțului tău? Te emoționează gândul că trupușorul său micut va trebui acoperit cu cele mai fine materiale și nu știi ce alegeri să faci?

bebeluș fericit

bebeluș fericit

 Copiii ne sunt inspirație iar grija părinților ne motivează să oferim tot ce este mai bun atât pentru un confort sporit, cât și pentru momente de fericire în fiecare zi.  

Puppa Kids

E un pas nou, o etapă care îți va oferi cel mai frumos dar din lume, pe care, cu timpul, te vei învăța cum, când și care sunt cele mai bune alegeri pentru el sau pentru ea.
Ei bine, pentru a face o alegere perfectă, îți oferim o serie de sfaturi utile pentru a face cele mai bune achiziții, nu doar pentru a fi împăcată că ai achiziționat, ci să fii convinsă că faci o alegere corespunzătoare nevilor bebelușului.

Focusează-te pe necesarul nou-născutului

Nu există o regulă standard care prezintă câte articole de îmbrăcăminte ar trebui să ai  în garderoba bebelușului, dar cu siguranță vei avea nevoie de câteva elemente esențiale de care nu poți priva micuțul.

Având în vedere că odată cu momentul nașterii, micuțul crește vizibil, ideal este să optezi pentru alegeri vestimentare inteligente, pe care să le poți dona ulterior.

1. Body-ul: acesta este o piesă de bază, ce poate fi purtat fie sub un compleu, pantaloni sau pulovere. Body-urile sunt disponibile în nenumărate variante, de la cele mai simple, la cele mai complexe, însă ceea ce aveți nevoie este ca cel mic să se simtă excelent iar sistemul de prindere să nu solicite foarte mult timp.

Atât modelele cu mânecă scurtă, dar și cele cu mânecă lungă, vă vor oferi posibilitatea să creați combinații complete.

2. Puloverașe: alegeți pulovere cu mâneci scurte și cu mâneci lungi, cu clapete laterale, dacă este posibil. Acestea sunt întotdeauna utile și vă recomandăm să aveți unele în garderoba nou-născutului.

3. Pantaloni: De ce să schimbi un set complet, când poți schimba doar jumătate din. Cele mai multe stiluri de pantaloni sunt disponibile cu benzi întinse la talie, care trec peste burtica și scutecele bebelușului.

4. Șosete, încălțăminte și căciulițe pentru copii: Acestea sunt poate cele mai esențiale elemente ce nu trebuie să lipsească unui nou născut. În special, pentru nou-născuți se recomandă ca piciorușele să nu fie îngreunate cu papucei, pentru a se dezvolta sănătos.

Pentru articole de îmbrăcăminte perfect pliabile pe nevoile esențiale ale bebelușilor, branbdul de renume din Suceava, Puppa Kids este specializat în analizarea și distribuirea celor mai calitative produse, special pentru ca un nou-născut și nu numai, să se poată dezvolta sigur și eficient.

Pentru a vă asigura că tot ceea ce este mai bun ajunge la tine în siguranță, echipa Puppa Kids este mereu pregătită să răspundă tuturor întrebărilor pe WhatsApp. Luați legătura chiar astăzi pe rețelele de socializare, Facebook (Puppa Kids), Instagram (@puppa_kids).

Intrați în lumea Puppa Kids, unde fiecare clipă este învăluită de fericire și calitate pentru mămici și pitici. Pe site-ul puppa.ro veți găsi tot ceea ce aveți nevoie: de la jucării deosebite la hăinuțe comode și versatile, de la încălțăminte durabilă realizată manual din piele, până la gentuțe comode pentru mămici. Este locul unde puteți găsi tot ceea ce aveți nevoie pentru copii mici dar și mai mari.