Cum își îmbracă mămicile copilașul în sezonul călduros?

BUCURESTI - 4 iunie 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Retail

Vara a sosit, iar primul lucru pe care fiecare mămică trebuie să îl facă este să se asigure că garderoba celui mic este pe deplin pregătită pentru temperaturile ridicate din acest sezon.

bebeluș fericit

bebeluș fericit

 Oferă-le celor mici experiențe de neuitat în cea mai minunată perioadă a vieții!  

Puppa Kids

După cum bine știi deja, pielea juniorilor este extrem de sensibilă, iar hainele nepotrivite, alături de căldura din timpul verii nu sunt o combinație prea bună pentru protejarea micuților. Dacă te întrebi care sunt principalele caracteristici ale hăinuțelor ideale pentru bebeluși în decursul verii, încearcă să ții cont de următoarele aspecte: 

Materialele de calitate 

Calitatea nu este un criteriu pe care să îl poți omite atunci când vine vorba despre starea optimă de sănătate a copilașului tău, indiferent de sezon. De aceea, țesăturile naturale, precum este bumbacul, trebuie să fie alese cu prioritate. 

De ce să nu alegi materiale sintetice? Ei bine, acestea nu sunt recomandate nici în cazul adulților, mai ales în rândul nou-născuților. Principalul motiv este faptul că pot cauza diverse iritații, inflamații sau alte afecțiuni la nivelul pielii. De altfel, în timpul verii, bebelușii transpiră mai mult, iar materialele sintetice le vor sensibiliza pielea. 

Mărimea potrivită 

Nou-născuții trebuie să beneficieze constant de confort, însă dacă hăinuțele îi strâng sau le sunt prea largi, acest lucru nu se va întâmpla. 

Într-adevăr, este perfect adevărat faptul că cei mici cresc extrem de repede, îndeosebi în primele lor luni de viață. Totuși, nu cumpăra prea multe articole vestimentare de aceeași mărime. Gândește-te, în schimb, la următoarele stagii de creștere pe care juniorul tău le va parcurge și încearcă să fii constant pregătită cu produsele ideale intervalului de vârstă. 

Micile detalii care fac diferența 

Chiar dacă ai simțul modei bine dezvoltat, asta nu înseamnă că îți pregătești copilașul să defileze curând pe podium. Cu siguranță, sunt multe modele atrăgătoare de produse cu care ți-ai dori să îl îmbraci, însă nu uita și de funcționalitatea lor. 

În primul rând, bebelușii se murdăresc foarte des, iar vestimentațiile mult prea sofisticate nu sunt tocmai ușor de curățat. Totodată, asigură-te că detaliile îmbrăcămintei nu îi cauzează celui mic disconfort sau neplăceri. 

Achiziționează hăinuțe lejere, din materiale subțiri, potrivite pentru vară, care nu îl deranjează pe pitic, indiferent de momentul zilei. Spre exemplu, articolele vestimentare cu elastic pe burtică sau cele cu accesorii în exces nu sunt deloc recomandate. 

Protejarea copilașilor de căldură și de razele solare 

Nu este suficient să eviți orele amiezii, atunci când dorești să îți plimbi piticul. De fapt, razele solare sunt nocive pentru pielea sensibilă a bebelușilor, chiar și în zilele înnorate. 

Prin urmare, te sfătuim să cumperi produse care îl protejează pe juniorul tău de căldura solicitantă, dar și de soare. Pe site-ul puppa.ro găsești o colecție complexă de vară, compusă din hăinuțe pentru bebeluși pentru diferite stagii de creștere. 

Totodată, dacă accesezi puppa.ro, vei descoperi că, indiferent de gamă, calitatea este întotdeauna prezentă. Astfel, micuțul tău se va bucura de confort, iar tu vei beneficia de un raport optim între calitate și prețuri. Bineînțeles, asta pe lângă faptul că îți vezi copilașul liniștit!