Cum îți poți salva părul de la deteriorare?

BUCURESTI - 2 august 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Monden / Lifestyle, Retail

Deteriorarea podoabei capilare este un aspect comun al persoanelor care își vopsesc constant părul sau care utilizează instrumente de styling mai des decât este indicat. De fiecare dată când îți supui părul la diverse tratamente chimice, este firesc să apară o serie de daune la nivelul scalpului sau al firelor de păr.

Barber Store - Ceară de păr Elegance

Barber Store - Ceară de păr Elegance

 Remodelează-ți părul ori de câte ori îți dorești pe parcursul zilei! Elegance Gel Wax SOFT îți oferă posibilitatea de a avea un păr hidratat datorită uleiului de Argan care va oferi părului un luciu natural.  

Barber Store

Un păr deteriorat indică nu doar acumularea stresului și a oboselii. Acesta este un important semnal de alarmă, mai ales dacă nu urmezi un tratament de îngrijire corespunzător. Totodată, tăierea părului nu este singura soluție spre a-l regenera. De fapt, salvarea podoabei capilare trebuie să se bazeze pe utilizarea de produse profesionale pentru îngrijirea părului, dar și pe o rutină corectă de înfrumusețare.

Cum minimizăm daunele?

Un prim aspect este strâns legat de practica de vopsire. Cel mai recomandat este să evităm utilizarea vopselei din comerț sau care nu este 100 % naturală, mai ales dacă podoaba capilară a fost supusă în trecut unor proceduri similare. În acest sens, doar porțiunile nou crescute ar trebui să fie revopsite, uniformizând astfel și nuanța.

De asemenea, te sfătuim să înlocuiești instrumentele de styling (placa de păr, ondulator, etc) fie cu accesorii frizerie profesionale, care cuprind tehnologii inovatoare, fără a afecta starea de sănătate a firelor de păr, fie cu alte metode naturale de îndreptare, creponare sau ondulare.

Un alt obicei greșit care conduce, în timp, la deteriorarea scalpului și a părului se referă la folosirea produselor de îngrijire din comerț, care cuprind un conținut bogat de chimicale sau alte substanțe nocive. Deși, în aparență, părul pare mătăsos și strălucitor, din păcate, efectele nu se mențin și pe termen lung. Odată cu timpul, nu vei remarca decât probleme, ce greu mai pot fi soluționate.

Așadar, asupra căror articole de profil ne putem îndrepta atenția? Ei bine, răspunsul este pe cât se poate de simplu: produse profesionale pentru îngrijirea părului. Mai precis, este vorba despre gama utilizată în cadrul saloanelor de înfrumusețare și a frizeriilor, motiv pentru care părul arată impecabil după ce vizităm astfel de locații.

Unde găsim aceste produse de îngrijire pentru păr și cum ne putem asigura că investim în articole cu adevărat profesionale? Secretul constă în alegerea unui furnizor de încredere, care să ne ofere un raport optim între calitate și preț.

Spre exemplu, magazinul online www.barber-store.ro se numără pe lista furnizorilor de top ai frizeriilor și ai saloanelor de înfrumusețare. Dacă vei accesa acest site, atunci vei remarca diversitatea articolelor, începând de la produse de îngrijire a părului și până la accesorii frizerie.

Totodată, barber-store.ro este o alegere înțeleaptă pentru toate persoanele doritoare de a se bucura de un păr mereu sănătos, datorită colaborărilor cu branduri de renume, consacrate în domeniu, așa cum sunt: Andis, Wahl, BaByliss, DapperDan, Uppercut Deluxe, NishMan, Renee Blanche și multe altele.

Tu ai grijă într-un mod corect de părul tău? Cum îți salvezi podoaba capilară de la deteriorare dar și de la un aspect neîngrijit? Nu mai sta pe gânduri și accesează www.barber-store.ro chiar astăzi, spre a beneficia de reduceri la sute de produse!

Taguri: barber store