Cum readucem amintirile trecutului cu un cadou?

BUCURESTI - 22 august 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Retail

Timpul a trecut, iar noi am ajuns în punctul definit de maturitate și responasibilități continue. De cele mai multe ori uităm care au fost momentele care ne-au adus în prezent, care ne-a format pe noi ca persoane integre și independente. Din cauza zecilor de responsabilități care ne invadează viața în fiecare secundă, uităm că există acea latură în noi care tânjește după libertatea de demult.

Stiloul poenari Classic Pink Pearl

Stiloul poenari Classic Pink Pearl

 Merită să ne aducem mereu aminte de instrumentul care ne-a inițiat pe drumul educației.  

Poenari

Locul de unde am plecat și unde ne-am simțit mai mult decât perfect este în copilărie. Acel tărâm minunat după care doar visăm în momentul prezent. Însă, chiar dacă anii și-au pus amprenta pe chipurile noastre, acest fapt nu semnifică un dezavantaj al existenței noastre, deoarece, fiecare etapă ne-a învățat anumite lucruri.

Acele momente au pus bazele educației noastre, ne-au creat traiectoria și ne-au adus la cunoștință principiile de bază după care trebuie să ne ghidăm. Atunci s-a născut abilitatea de a scrie. Creând fiecare linie în parte, am descoperit că fiecare deținea o semnificație, în cele din urmă.

Consolidarea noastră ca persoane se află în acele momente fragede, când am învățat ceea ce semnifică rigurozitatea scrierii unor cuvinte. Eliberându-ne de spațiile în care eram nevoiți să ne încadrăm în timpul scrierii, am aflat ulterior o altă latura a frumuseții împărtășite prin compoziția cuvintelor în fraze.

Am observat cum un instrument de scris ne poate induce o stare inexplicabilă atunci când mâna se conectează cu acesta, lăsând penița să alunece pe hârtie în direcția dorită de noi. Astfel, fie că este vorba de un gând împărtășit, sau o semnătură care decide direcția în care se va îndrepta un anumit eveniment, stiloul capătă valențe unice ce îi sunt atribuite de fiecare individualitate în parte.

Treptat, pașii s-au îndreptat către adevăratele responsabilități care ne-au pus în fața unor provocări, ce au stabilit adevăratele valori, prin care am descoperit adevăratele fațete ale vieții, și tot în acest parcurs, am învățat să punem preț pe lucrurile atemporale care și-au menținut valoarea indiferent de minutele care s-au scurs fără explicație.

Timpul pierdut ne-a învățat cum trebuie să tratăm fiecare aspect al vieții, cum trebuie să abordăm adevăratele valori culturale și care este importanța unui instrument de scris. Acesta din urmă fiind cel care ne-a pus bazele educației, dar a fost și cel care a inițiat crearea sensului prin cuvinte.

Pentru persoanele care au acumulat cunoștinte vaste de-a lungul vremii și care au dobândit experiențe demne de apreciat, merită ca în gențile lor să se strecoare un obiect, care să provoace de fiecare dată apreciere și care să le aducă aminte de valorile inestimabile ale trecutului.

Astfel, atunci când ești în căutarea unui cadou ideal, care să cuprindă un univers de semnificații, alege cu încredere un stilou lucrat manual, cu care orice persoană își va valorifica atât aspectul vizual propriu, cât și farmecul unui caracter elevat.

Poenari aduce mereu în fața iubitorilor de frumos, stilouri de lux care scot în evidență adevărata prețiozitate a  unor cadouri personalizate . Pune preț pe vrednicia stilourilor din lemn, obiecte lucrate cu o deosebită migală. Intrând pe www.poenaro.ro poți descoperi atât o poveste fascinantă oferită de motivul pentru care cele mai fermecătoare stilouri poenari au luat naștere.