Cum transformi salonul tău de frizerie într-o adevărată oază de relaxare, preferată de clienți?

BUCURESTI - 1 august 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Monden / Lifestyle, Retail

În ziua de astăzi, saloanele de frizerie și cele de înfrumusețare au cunoscut un nivel înalt de popularitate. Asta se datorează, în principal, creșterii calității vieții în general, dar și faptului că serviciile de acest gen au devenit mult mai accesibile ca preț.

Barber Store - unic importator NishMan în România

Barber Store - unic importator NishMan în România

 Suntem unic importator NishMan în România! Aceste produse se bucură de un real succes datorită calității premium al ingredientelor din care sunt fabricate! 

Barber Store

Cu o doză de voință și de pasiune, orice persoană poate deveni frizer sau coafor cu „acte în regulă”. Totuși, asta nu înseamnă și că toți clienții vor alege salonul tău de frizerie în defavoarea celor similare, care se bucură deja de experiență în domeniu.

Prin urmare, este deosebit de important (mai ales dacă ești nou pe piață) să le oferi consumatorilor o experiență aparte: calitate, dar și relaxare desăvârșită, la același preț. Cum poți face acest lucru? Afli în rândurile ce urmează.

Cele mai importante echipamente și accesorii necesare într-un salon de frizerie

În continuare, îți vom prezenta principalele articole de care salonul tău trebuie să beneficieze, astfel încât fiecare client care îi trece pragul să plece, dar și să revină cu satisfacție.

Scaune frizerie

Spre deosebire de modelele obișnuite, scaunele de frizerie profesionale, create cu atenție pentru a deservi acestui scop, le oferă confort și mobilitate nu doar clienților, ci și hair-stiliștilor. Astfel de echipamente sunt special gândite pentru a putea fi adaptate în funcție de înălțimea clientului, respectiv a frizerului, fără a incomoda în vreun fel desfășurarea activităților.

Uscătoare de păr profesionale

În comparație cu accesoriile pe care le folosim în confortul propriei locuințe, uscătoarele de păr profesionale asigură uscarea mult mai rapidă a părului, fără a-l deteriora. Acestea cuprind o tehnologie inovativă, care protejează firul de păr, dar și scalpul.

Foarfeci profesionale de tuns

Unul dintre principalele motive care ne determină să optăm pentru serviciile oferite de un salon de frizerie este profesionalismul. Astfel, specialiștii în domeniu se diferențiază prin tehnică, experiență, dar și echipamente.

Foarfecile de frizerie sunt esențiale într-o asemenea locație, întrucât îi redau părului aspectul plăcut, după care fiecare client tânjește.

Produse profesionale pentru îngrijirea părului

Fiecare tip de păr în parte necesită o îngrijire atentă, de așa manieră încât să se bucure constant de strălucire și de volum. În acest sens, produsele profesionale bărbierit, dar și produsele profesionale pentru îngrijirea părului joacă un rol decisiv.

Indiferent dacă este vorba despre un client cu scalpul sensibil, cu firul de păr subțire și deteriorat sau aspru și încăpățânat, hair-stilistul trebuie să dispună de articolele de îngrijire care să îi asigure look-ul dorit.

         

Salonul tău se bucură de toate aceste echipamente și accesorii? Fie că te afli în căutarea unor produse de profil cât mai profesionale sau, pur și simplu, dorești să încerci un brand nou, consacrat pe piață, te sfătuim să accesezi www.barber-store.ro.

În cadrul acestui magazin online găsești o gamă diversificată de articole, începând de la scaune frizerie, aparate de tuns profesionale și până la produse barbă și mustață. De asemenea, pe barber-store.ro beneficiezi de un raport optim între calitate și preț, spre a fi mereu mulțumit de alegerea făcută!