Cumpără dezinfectanți profesionali doar de la furnizori de încredere!

BUCURESTI - 19 martie 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Retail

Cu siguranță, ești deja la curent cu informațiile privind virusul ce amenință crunt întreaga populație a Globului. Într-adevăr, se pare că noul coronavirus câștigă cu pași repezi teren, fiind în atenția tuturor.

Barbicide

Barbicide

 Dezinfectarea eficientă este o bună modalitate de a ne demonstra aprecierea și grija față de persoanele din jur.  

Barber Store

Pe lângă aspectele politice, economice, sociale și nu numai, asta înseamnă că trebuie să ne direcționăm eforturile spre a ne menține starea de sănătate, dar și a celor apropiați în limitele normalului. 

Prin urmare, dezinfecția este o procedură pe care fiecare dintre noi ar trebui să o desfășoare cu responsabilitate atât în propria locuință, cât și la locul de muncă, unde petrecem cea mai mare parte a timpului. Dezinfecția și sterilizarea tuturor obiectelor pe care le folosim și cu care intrăm în contact necesită nu doar atenție sporită, ci și produse profesionale dezinfectante, care să țină virusul la distanță. 

Astfel, ajungem la următoarea problemă: de unde ne aprovizionăm? Cine ne garantează nivelul de calitate al produselor cumpărate și, mai ales, faptul că acestea corespund pe deplin standardelor internaționale de igienă? 

Un furnizor de încredere, care vine în întâmpinarea noastră cu o gamă diversificată de produse profesionale pentru dezinfecție și sterilizare este magazinul online www.barber-store.ro. Rafturile sale virtuale cuprind articolele esențiale pentru menținerea curățeniei la un nivel extrem de înalt, iar prețurile sunt mai mult decât avantajoase și corecte.  

Cine este BARBER-STORE.RO? 

În realitate, barber-store.ro este unul dintre colaboratorii esențiali ai saloanelor de frizerie și de înfrumusețare, punându-le acestora la dispoziție produse profesionale pentru îngrijirea părului, ustensile și accesorii frizerie, mobilier profesional, dar și multe alte instrumente necesare pentru desfășurarea activității. 

Întrucât oferta acestui magazin online este nu doar completă, ci și pe cât se poate de complexă, spre a satisface în totalitate necesitățile unui salon de frizerie, pe barber-store.ro găsim articolele de dezinfecție și sterilizare prin care ne putem feri de contactarea microbilor, a virușilor sau a altor bacterii nocive. 

Tu cum sterilizezi articolele textile de uz zilnic, așa cum sunt prosoapele, lavetele sau batistele? Un aparat care se dovedește cu adevărat folositor nu doar în cadrul locațiilor de înfrumusețare, restaurantelor, clinicilor, ci și acasă este sterilizatorul profesional de prosoape, disponibil pe barber-store.ro. Funcța sa dublă (de încălzire, respectiv de sterilizare) igienizează eficient materialul poros, având o acțiune antibacteriană și antigerminare. 

Colaborând cu brandul de renume  BARBICIDE , barber-store.ro le oferă clienților săi și soluții profesionale pentru curățarea și dezinfectarea suprafețelor, precum și a instrumentelor metalice.  

Bineînțeles, în cadrul acestui magazin online găsești o multitudine de alte articole utile, așa cum sunt mașinile de tuns de la BaByliss, aduse în premieră în România de către BARBER-STORE.  

Așadar, nu mai sta pe gânduri și formează-ți un obicei din a pune starea de sănătate pe primul loc. Informează-te constant din surse oficiale, acționează cu calm, indiferent de situație și asigură-te că produsele pentru dezinfecție și sterilizare sun achiziționate de la furnizori de încredere. 

BARBER-STORE.RO este un distribuitor responsabil, care se aprovizionează mereu cu profesionalism, în conformitate cu standardele impuse prin lege. Intră pe barber-store.ro și cumpără produsele profesionale pentru dezinfecție și sterilizare necesare la tarife corecte!