De ce trebuie să alegem cu atenție gresia și faianța pentru baie?

BUCURESTI - 2 iulie 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Retail

Pentru cele mai multe persoane, noțiunea de acasă capătă un alt sens, reprezentând un adevărat refugiu, în care se pot relaxa pe deplin și, de altfel, în care stresul și problemele cotidiene nu sunt sub nicio formă permise.

baie

baie

 Venim în întâmpinarea iubitorilor de frumos cu un plus de versatilitate și funcționalitate pentru a da ”glas” decorurilor mult visate. 

Sigma XXL

Totuși, pentru a beneficia de confort, locuința trebuie să reflecte cât mai mult stilul personal al proprietarului. Din acest motiv, oamenii aleg să își reamenajeze casa în funcție de propriile preferințe, punându-și amprenta asupra fiecărui colțișor. 

Una dintre cele mai importante camere dintr-o locuință este, bineînțeles, baia. Și cum poate fi schimbată radical o astfel de încăpere, dacă nu prin intermediul gresiei și a faianței? Chiar dacă plăcile ceramice pentru baie reprezintă de foarte mult timp o tendință populară în materie de design interior , alegerea modelelor potrivite îi poate pune în dificultate pe cei dornici de o schimbare de decor. 

Iată 3 trucuri esențiale pentru o baie cât mai practică și mai luminoasă  

Atunci când vine vorba despre plăcile ceramice ideale pentru baie, cu siguranță nu ar trebui să ne grăbim, mai ales dacă ne gândim la faptul că modelul ales poate schimba radical modul în care arată acea încăpere. 

Modele ușor de igienizat și de curățat 

Baia este una dintre cele mai predispuse la umiditate camere dintr-o locuință. De aceea, este mai mult decât necesar să se opteze pentru plăci ceramice ușor de curățat, care să permită pătrunderea în profunzime a substanțelor de igienizare, precum și a periilor de curățare. 

Pe de altă parte, materialul din care gresia și faianța sunt confecționate joacă un rol deosebit de important în ceea ce privește acțiunea substanțelor speciale pentru curățare, ce sunt de regulă corozive. 

Finisaje lucioase, ce invită la relaxare absolută 

Indiferent dacă vorbim despre o încăpere spațioasă sau nu, alegerea corectă a plăcilor ceramice va spori luminozitatea din baie. Astfel, în spațiile restrânse (îndeosebi în cele fără lumină naturală), nuanțele cât mai deschise fac minuni, în adevăratul sens al cuvântului. 

De asemenea, finisajele lucioase creează din punct de vedere vizual iluzia unui spațiu de dimensiuni mai mari, ceea ce în anumite situații este o reală necesitate. 

Rezistență la șocurile mecanice 

Datorită proprietăților tehnice cu care au fost înzestrate, plăcile ceramice porțelanate se bucură de o mai bună rezistență la șocurile mecanice, în așa fel încât sunt considerate mai potrivite pentru placarea podelelor din baie. În ceea ce ține de pereți, pot fi selectate variante obișnuite de gresie și de faianțăîn special pentru că există un risc destul de mic de a le lovi. 

Exceptând dormitorul, baia este principala cameră în care ne putem relaxa și în care putem uita de activitățile stresante. Prin urmare, o baie luminoasă, decorată în tandem cu propriile preferințe, caracterizată printr-un plus de funcționalitate este absolut ideală. 

În acest sens, gresia și faianța sunt două opțiuni extrem de relevante, cărora trebuie să le acordăm atenția cuvenită. În materie de plăci ceramice pentru baie, cei de la sigmaxxl.ro sunt experții pe care ar trebui să îi contactăm. 

Profesioniști în gresie și faianță, specialiștii de la sigmaxxl.ro vin în întâmpinarea iubitorilor de frumos cu design-uri moderne, de bun gust și pe cât se poate de funcționale. Intră pe sigmaxxl.ro și amenajează-ți casa așa cum ai visat dintotdeauna!