Iată cum poți obține o ținută business de efect

BUCURESTI - 21 mai 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Monden / Lifestyle, Retail

„Cu hainele potrivite, poți cuceri întreaga lume!”, nu-i așa? Dintotdeauna, ținutele office masculine au fost asociate cu eleganța, maturitatea și, bineînțeles, cu puterea. Totuși, cum reușește orice bărbat să obțină combinația perfectă dintre rafinament, versatilitate și seriozitate?

 Costumul va rămâne mereu un punct de reper pentru orice bărbat care își dorește să nu dea greș niciodată! 

Dovani

Deși tendințele din modă se schimbă constant, un lucru este cert: costumul bărbătesc nu și-a pierdut din esență și nici din popularitate, motiv pentru care continuă să fie o alegere inspirată în rândul iubitorilor de modă, a oamenilor de afaceri, a bărbaților care se pregătesc pentru un interviu important sau pentru o întâlnire romantică cu partenera de viață. 

Costumul bărbătesc – ținuta business cu care nu vei da greș niciodată! 

Realitatea ne arată faptul că cea mai reprezentativă vestimentație office a bărbaților de pretutindeni este costumul. Așadar, atunci când ia decizia corectă, orice bărbat va obține un outfit de efect, care să îi pună în valoare nu doar silueta, ci și personalitatea. 

La ora actuală, există mai multe tipuri de costume bărbătești. În funcție de modul în care preferi ca acesta să se așeze pe corp, poți opta pentru un costum slim fit sau pentru un model clasic, cu un croi regular. Diferența dintre cele două variante se observă atât din prisma pantalonilor, cât și a sacoului. 

Culoarea este un alt criteriu important în procesul de selecție a costumului perfect. Cu toate că, pe piață, există nenumărate opțiuni cromatice, în mediul de afaceri, costumul nu va fi niciodată intens colorat. Cele mai potrivite nuanțe pentru un context office sunt: negru, gri, albastru sau bleumarin. De altfel, costumul în carouri este o altă variantă cu care îți vei evidenția rafinamentul, dar și spiritul creativ. 

Indiferent dacă trebuie să respecți codul vestimentar la birou, ai o întâlnire importantă de afaceri sau un interviu pentru job-ul la care visezi, costumul elegant devine o ținută business de succes în orice context, împrejurare sau moment al zilei. Tocmai din acest motiv, este esențial ca outfit-ul ales să fie confortabil și să nu te incomodeze. Cu alte cuvinte, materialele din care costumul este confecționat nu trebuie ignorate ci, dimpotrivă, se recomandă să fie selectate cu atenție. Țesăturile ușor elastice, precum sunt lâna, poliesterul, elastanul sau vâscoza îți vor oferi un plus de mobilitate și, astfel, vei beneficia de confort deplin pe întreaga durată a zilei. 

Unde găsești modele diversificate de costume bărbătești de calitate, dar la prețuri atrăgătoare? Recomandarea noastră pentru tine este magazinul online DOVANI .  

Fiind un brand românesc dedicat în exclusivitate bărbaților, dovani.ro cuprinde o gamă complexă de ținute vestimentare office, care să satisfacă chiar și cele mai pretențioase gusturi. De asemenea, pe dovani.ro vei găsi și o colecție de accesorii ideale pentru a-ți completa ținuta business, începând de la butoni, cravate, papioane, curele și până la batiste de buzunar. 

Prin urmare, ori de câte ori plănuiești să obții un outfit elegant de efect, mizează pe un costum croit cu atenție la detalii, într-o culoare clasică și, bineînțeles, dintr-un material de înaltă calitate! Intră pe dovani.ro și descoperă îmbrăcămintea cu care nu vei da greș în nicio ipostază!