Iată cum poți transforma un salon de frizerie într-o afacere de succes

BUCURESTI - 30 ianuarie 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Retail

Tăierea părului, dar și îngrijirea acestuia devine o adevărată artă, mai ales atunci când ne raportăm la o societate în care accentul se pune îndeosebi pe aspectul fizic. Totuși, persoanele înzestrate cu un astfel de talent știu că măiestria frizerului nu este suficientă pentru ca un salon de frizerie să se bucure de succes.

barbering

Succesul afacerii tale vine odata cu interesul pe care il distribui elementelor constitutive ale acesteia!

Barber Store

În ziua de astăzi, numărul saloanelor de înfrumusețare și al frizeriilor s-a înmulțit considerabil. Ajungem, așadar, să ne adresăm următoarea întrebare: ce anume îi face pe clienți să ne aleagă, în defavoarea principalilor concurenți?

Fie că este vorba despre o frizerie de cartier, despre o afacere de familie pe care trebuie să o duci mai departe sau despre un salon luxos, în care ai investit economiile de o viață, iată cum poți reuși în acest domeniu:

Ce produse folosești?

Într-o asemenea afacere, calitatea serviciilor pe care le oferi depinde în mare măsură de calitatea produselor pe care le folosești. Cu siguranță, clienții nu vor mai reveni dacă aceștia constată că plătesc un preț piperat pentru a fi întâmpinați cu articole din comerț, pe care le pot achiziționa și singuri.

Astfel, profesionalismul trebuie să fie cartea de vizită a salonului tău de frizerie. Începând de la dotări (mobilier special pentru frizerie și ustensile profesionale) și până la produsele profesionale pentru îngrijirea părului, nu trebuie să omiți nici măcar un detaliu.

Cu ce furnizori lucrezi?

Exceptând clienții, furnizorii reprezintă cei mai importanți colaboratori ai unui salon. De ce? Ei bine, în principal datorită faptului că livrarea la timp a comenzilor, tarifele accesibile pe care le practică, dar și calitatea înaltă a produselor furnizate îți vor asigura continuitatea afacerii sau, cu alte cuvinte, prosperitatea acesteia.

Un bun exemplu de furnizor în ceea ce privește necesitățile unui salon de frizerie este magazinul online barber-store.ro. Cu o gamă variată de produse profesionale pentru păr, dar și cu oferte atrăgătoare constant, barber-store.ro te poate ajuta să atingi acel nivel de excelență în domeniul înfrumuețării, la care ai visat dintotdeauna.

Curățenia – o necesitate pentru un viitor prosper

Imaginează-ți reacția clientului atunci când pășește într-un coafor și gradul de curățenie lasă de dorit. Cu siguranță, acesta își va face o impresie neplăcută și nu va mai apela prea curând la serviciile din locația respectivă.

Începând cu luna ianuarie a acestui an, frizeriile și saloanele de înfrumusețare trebuie să se supună unei noi schimbări legislative. Astfel, acestea sunt nevoite să solicite certificarea cu normele de igienă și de sănătate publică de către direcțiile de sănătate publică, spre reautorizare, până la data de 13 februarie, cel târziu.

Pe de altă parte, proprietarii unor astfel de afaceri trebuie să se informeze constant cu privire la regulile impuse prin lege, deoarece doar în acest mod pot continua să funcționeze corespunzător.

Așadar, cât de mult îți dorești ca salonul tău de frizerie să fie unul de succes? Nu uita să ții cont de toate aspectele de mai sus, începând de la calitatea produselor, la alegerea cu atenție a furnizorilor și până la informarea în permanență despre prevederile legistalive.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/ecom-digital/iata-cum-poti-transforma-un-salon-de-frizerie-intr-o-afacere-de-succes