Îndrăznește să îți transformi casa în acasă! Mizează pe confortul tău!

BUCURESTI - 27 noiembrie 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Retail

În ziua de astăzi, oamenii se luptă mult mai intens cu stresul, dar și cu efectele sale, față de cum se întâmpla în anii de odinioară. Este perfect adevărat faptul că dezvoltarea societății ca ansamblu ne aduce constant numeroase beneficii, însă, pe de altă parte, miza este considerabil amplificată. Astfel, ajungem să investim mai mult timp, răbdare și să ne direcționăm eforturile în încercarea de a face față cu succes caracterului imprevizibil al vieții.

Sigma XXL

Sigma XXL

 Acum ai ocazia să amenajezi locuința așa cum ai visat pentru că meriți să te bucuri de locul tău numit „acasă”! 

Sigma XXL

Atât responsabilitățile pe care le avem la job, dar și cele din viața de zi cu zi ne consumă energia și ne pot sensibiliza în fața dificultăților pe care le întâmpinăm în mod constant. Din acest motiv, spațiul personal de acasă trebuie organizat în așa fel încât să devină o oază de relaxare, corelată propriei personalități, propriilor tabieturi și, bineînțeles preferințe. 

Conform specialiștilor, majoritatea persoanelor reușesc să se deconecteze de la problemele cotidiene odată ce ajung în confortul propriei locuințe. Așadar, cum putem să ne transformăm casa în acasă? Care sunt provocările unui obiectiv de acest gen și care sunt primii pași pe care trebuie să îi parcurgem pentru a ne clădi un univers al nostru, destinat relaxării depline? 

Combinații cromatice 

Indiferent de cât de excentrici suntem în mod normal și de cât de mult ne atrag culorile vii, cele mai indicate nuanțe pentru propria locuință sunt cele calde, cât mai simple, care ne calmează și ne odihnesc ochii. Acest criteriu se aplică nu doar în materie de pereți, ci și atunci când vine vorba despre pardoseală, piese de mobilier, covoare sau alte accesorii de interior.  

Forme, dimensiuni, modele 

În general, un spațiu echilibrat din punct de vedere vizual nu trebuie să cuprindă în exces forme geometrice diversificate, deoarece acestea vor crea un efect opus relaxării și ne vor agita. Principiul de mai sus este valabil și în ceea ce privește dimensiunile, respectiv modelele obiectelor din locuință.  

Calitate înaltă 

Calitatea reprezintă unul dintre cele mai relevante criterii pe care ar trebui să le luăm în calcul ori de câte ori plănuim renovarea, redecorarea sau amenajarea unui imobil. Fie că alegem gresia și faianța, țesăturile, articolele de natura electrocasnicelor sau alte produse, recomandat ar fi să optăm doar pentru furnizori de încredere, care au experiență în domeniul lor și care ne pot oferi un raport avantajos între prețuri și calitate. 

SigmaXXL.ro este un bun exemplu de furnizor care îndeplinește toate cerințele clienților săi, reușind să le surprindă așteptările cu o gamă inedită de plăci ceramice, ce se remarcă nu numai prin durabilitate, calitate și rezistență, ci și prin modele plăcute, ușor de asortat. Variantele de gresie și de faianță pe care le alegem pentru propria locuință joacă un rol extrem de important pentru bunăstarea noastră, în special datorită faptului că ocupă o suprafață semnificativă din întregul spațiu disponibil, dar și pentru că ne pot îmbunătăți considerabil gradul de confort. 

Prin urmare, amenajarea unei case în concordanță cu principiile de mai sus ne va oferi negreșit liniștea de care fiecare dintre noi are nevoie acasă. Chiar dacă expresia „cum îți așterni, așa vei dormi” este un proverb vechi, înțelesul său este pe cât se poate de actual și ne oferă un punct de plecare atunci când luăm deciziile pentru decorarea locuinței.