Îți dorești un bronz perfect și de durată? Află care sunt secretele pielii bronzate cu eforturi minime!

BUCURESTI - 18 iunie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Monden / Lifestyle, Retail

Temperaturile ridicate din sezonul călduros ne dau afară din casă și ne trimit direct în concediu, către destinații spectaculoase de vacanță. Și ce femeie nu își dorește să arate „ca la carte” în pozele sale din concediu? De fapt, ce reprezentantă a sexului frumos nu visează la o piele radiantă, cu un bronz perfect și de durată?

Produse Tree Hut - Charm Beauty

Produse Tree Hut - Charm Beauty

 O piele intens hidratata este o piele frumoasă și sănătoasă. Tocmai de aceea ți-am pregătit, pe site-ul nostru, toate produsele de care ai nevoie pentru îngrijirea pielii și a corpului. 

Charm Beauty

Ce ai spune dacă ai ști că există câteva soluții simple spre a obține, cu eforturi minime, acel bronz parcă desprins din paginile revistelor? Ei bine, în rândurile ce urmează ți-am pregătit o listă cu trucurile esențiale pe care le poți aplica în acest sens:

O piele intens hidratată va atrage bronzul după care tânjești

În cazul în care nu știai până acum, hidratarea este un pas esențial în ceea ce privește obținerea unui bronz cu adevărat spectaculos.

Bineînțeles, pentru aceasta, trebuie să folosești un unt de corp hidratant  sau o loțiune de corp cât mai hrănitoare. Spre exemplu, în cadrul magazinului online www.charmbeauty.ro găsești numeroase variante de astfel de produse de îngrijire, compuse din ingrediente naturale, fără parabeni sau conservanți.

În materie de produse dedicate îngrijirii corpului, cele bazate pe compuși naturali sunt recomandate atât pentru pielea sensibilă, cât și pentru celelalte tipologii.

Exfolierea corectă – etapa fudamentală pentru o piele ciocolatie!

Spre a te bronza uniform, este necesar să optezi pentru un proces de exfoliere corect înainte de expunerea la soare.

Astfel, prin intermediul gomajului, pielea ta va fi pe deplin curățată de celulele moarte care blochează razele de soare. Totuși, pentru o piele de invidiat, dar și pentru a beneficia de ședințe de bronz cât mai eficiente, te sfătuim să folosești un exfoliant de corp care contribuie la recondiționarea pielii neglijate, așa cum sunt cele din gama Tree Hut .

Tree Hut este un brand american de produse de îngrijire, realizate doar pe baza ingredientelor naturale, astfel încât corpul tău să beneficieze de un tratament regesc. În România, articolele Tree Hut se găsesc exclusiv pe charmbeauty.ro, magazinul online de care îți aminteam anterior.

Consumul alimentelor cu betacaroten

Unul dintre trucurile fundamentale în vederea obținerii unui nuanțe a pielii de invidiat se referă la consumul alimentelor care cuprind în compoziția lor betacaroten.

Începând de la morcovi, piersici, pepene galben și până la roșii, toate aceste delicii ale naturii trebuie să se regăsească pe lista ta de cumpărături. În acest fel, te vei bucura de o culoare intensă, conform așteptărilor, dar și de o alimentație bazată pe fructe și legume, potrivită în sezonul călduros.

Protecția solară – o necesitate în sezonul călduros!

Deși fiecare femeie tânjește la un corp ciocolatiu, asemenea vedetelor favorite, te sfătuim să nu neglijezi produsele de protecție împotriva razelor UV. În funcție de tipul de ten, dar și de gradul de sensibilitate al pielii te poți orienta spre a alege versiunea potrivită pentru tine.

Bineînțeles, asta nu înseamnă că vei obține cu dificultate culoarea pe care ți-o dorești atât de mult, ci doar că iei măsurile potrivite de protecție spre a preveni afecțiunile sau a îmbătrânirea pielii.

 

Tu aplici deja vreunul dintre sfaturile de mai sus? În caz contrar, nu uita să ții cont de toate aceste trucuri, spre a te bucura de un bronz de revistă!