Iubitorii de fashion adoră stocul ShOnline.ro. Află care sunt motivele

BUCURESTI - 20 mai 2021

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Monden / Lifestyle, Retail

ShOnline.ro aduce surprize constant, inclusiv în această perioadă încărcată cu noutăți vestimentare. Iubitorii de chilipiluri se vor bucura să exploreze fiecare categorie de haine second-hand și să găsească noi comori.

SHonline.ro

SHonline.ro

Hainele second-hand sunt populare atât printre cei cu un buget consistent, cât și în rândul celor care fac economii. Spre deosebire de magazinele de haine obișnuite, un magazin online de haine-second vine cu numeroase avantaje precum diversitatea de produse, prețurile mici, hainele unicat, și livrarea hainelor în fața ușii.

Dacă ai decis să îți cumperi haine second-hand vei beneficia de următoarele lucruri:

Prețuri mult mai mici

Magazinele cu haine second-hand oferă piese la prețuri mult mai mici decât în magazinele fizice. Dacă luăm în considerare brandul și tipul de îmbrăcăminte, atunci când cumperi haine second-hand, dai doar o fracțiune din prețul inițial. Asta înseamnă că pentru același buget vei obține haine mai multe și de o calitate mai ridicată.

Dacă în magazinele fast-fashion moda se schimbă cu o viteză amețitoare, atunci când cumperi dintr-un magazin de haine second-hand ai opțiunea să cumperi pur si simplu hainele care se potrivesc stilului tău. Iar dacă ții să fii în pas cu noile tendințe, moda este ciclică, deci vei găsi haine de acum câțiva ani ce sunt iar în trend.

Haine la modă

În magazinele de haine second-hand vei găsi haine mai vechi ce au revenit în tendințe. Cămășile din anii 90 care au revenit în trend, nu trebuie cumpărate noi dintr-un magazin de haine fast fashion. Ai opțiunea de a cumpăra o cămașă chiar din anii 90 dintr-un magazin second-hand.

Adopți un stil de viață sustenabil

Atunci când cumperi haine second-hand, oferi o a doua viață unor piese vestimentare în perfectă stare.  În trecut, hainele erau fabricate pentru a dura mai mulți ani, însă azi industria de haine fast fashion încearcă să ne convingă că trebuie să ne schimbăm hainele în fiecare sezon, adică la fiecare câteva luni.

Pentru a nu fi un sclav al trendurilor mereu schimbătoare, îți recomandăm să-ți creezi propriul stil compus din piese vestimentare atemporale care să reziste în fața trendurilor rapide.

Vei ajuta și mediul înconjurător astfel, deoarece cererea de haine fast-fashion va scade și se va reduce producția din fabricile poluante. De asemenea, dacă hainele sunt purtate de alte persoane în loc de a fi aruncate, poluarea dată de aruncarea hainelor va scădea considerabil.

Un stil vestimentar unic

Cea mai bună parte la cumpărăturile de haine second-hand este faptul că vei obține articole vestimentare unice, pe care nu le vei mai vedea și la prietenii tăi, de pildă. Hainele unice sunt una din cele mai bune modalități de a-ți exprima personalitatea și stilul.

Când cumperi dintr-un magazin second-hand este posibil să fii atras de haine pe care nu le-ai purta în mod obișnuit. Astfel, ai ocazia să experimentezi cu stilul tău și să găsești noi piese vestimentare care ți se potrivesc.

Acestea sunt câteva din avantajele ce vin cu cumpărăturile în magazinele de haine second-hand. Dacă ți-am stârnit curiozitatea, te invităm să explorezi noile haine second-hand din stocurile magazinului virtual ShOnline.ro.