Lasă-te surprins de noua colecție de primăvară DOVANI

BUCURESTI - 13 aprilie 2021

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Retail

Dovani a lansat noua colecție de primăvară 2021! Așa cum v-a obișnuit, Dovani aduce ultimele trenduri din moda masculină în magazinul lor dedicat de îmbrăcăminte bărbați, prin articolele vestimentare de calitate înaltă potrivite pentru adepții ținutelor smart casual, street, sau office.

Dovani.ro

Dovani

Odată cu primăvara vine și schimbarea de temperatură, vom lăsa hainele groase în urmă și vom scoate din dulap gecile ușoare, cămășile și bluzele pastel, puloverele cu gulerul în V. Dacă garderoba ta de primăvară nu este completă sau are nevoie de îmbunătățiri, magazinele Dovani îți vin în ajutor.

Lasă-ți imaginația să zboare alături de noua colecție de haine bărbați de primăvara lansată de Dovani. Este esențial să îți reînnoiești garderoba cu cel puțin câteva piese de bază în fiecare sezon. Aspectul plăcut dat de îmbrăcămintea potrivită nu trebuie urmărit doar de sexul feminin, este un aspect ce ține de îngrijirea personală și ne privește pe toți.

Dovani aduce pe piața românească a hainelor de bărbați câte o colecție nouă în fiecare sezon. Fiecare colecție este atent gândită pentru a fi în tendințe și a aduce clienților piese vestimentare originale, care să îmbine hainele clasice, atemporale cu noile apariții din lumea modei.

Dovani este un brand românesc de îmbrăcăminte și încălțăminte bărbați, de calitate superioară, în tendințele modei masculine, potrivite pentru toate vârstele. Magazinul online Dovani este locul potrivit să achiziționezi îmbrăcăminte bărbați mai ales dacă te afli printre reprezentanții sexului masculin ce simt că garderoba lor are nevoie de un suflu proaspăt.

Bărbații pot profita de avantajul dat de comandarea hainelor online din confortul casei lor, în această perioadă de pandemie. Calitatea înaltă raportată la prețurile accesibile fac experiența de cumpărături cu atât mai satisfăcătoare.

Ai parte de sprijin în alegeri

Magazinul online Dovani pune la dispoziția clienților un ghid de mărimi pentru a vă asigura că mărimea aleasă corespunde cu măsurătorile propriului corp. Chiar și pentru situațiile nefericite în care este nevoie de returnare Dovani are o politică avantajoasă de returnări, axată pe confortul și mulțumirea clientului. Trebuie doar să intri pe pagina principală a magazinului online pentru a fi întâmpinat de noua colecție de haine bărbați de primăvară sau pentru afla cele mai noi oferte în materie de îmbrăcăminte bărbați.

Iar pentru cei ce aleg să viziteze magazinul fizic Dovani, unde toate măsurile de siguranță sunt strict respectate, consultanții de vânzări sunt pregătiți să îi ajute să aleagă produsele potrivite.

Prețurile articolelor vestimentare sunt accesible iar pentru cei ce vânează ofertele, magazinul Dovani are perioade de reduceri, în mod constant. Dacă nu vreți să ratați aceste reduceri și să obțineți haine ieftine la o calitate superioară, trebuie doar să verificați regulat magazinul online.

Sunteți curioși cu privire la surprizele pregătite de Dovani pentru sezonul de primăvară? Geci bărbați de primăvară potrivite pentru vremea schimbătoare a anotimpului. Dovani vă oferă geci perfecte pentru layering și asortare în ținute smart casual sau elegante. Lasă-ți personalitatea să se evidențieze prin stilul tău vestimentar.

Pantaloni bărbați în tendințele noului sezon. Pantalonii sunt piesele vestimentare ce se găsesc în ținuta oricărui anotimp, însă asta nu înseamnă că putem purta aceleasi perechi de pantaloni atât iarna, cât și primăvara. Aruncă o privire la pantalonii din colecția de primăvară și îmbogătește-ți garderoba cu un articol vestimentar potrivit stilului tău. Fie că preferi niște pantaloni chino slim fit, pantaloni drepți sau niște blugi regular fit, garderoba ta merită un suflu nou.

Cămășile sunt hainele de bărbați ce au existat dintotdeauna în garderoba masculină: în stil clasic sau casual, regular fit sau slim fit, în funcție de gusturi. Colecția de haine bărbați de primăvară a magazinului Dovani va aduce cămăși cu mâneca lungă, cu imprimeuri florale sau cu dungi verticale în atenția publicului masculin. Piesele clasice de îmbrăcăminte bărbați nu vor fi uitate totuși, cămașa albă sau camașa bleumarin, vor avea locul lor în această nouă colecție.

Sacouri bărbați sau piesele atemporale ce nu ar trebui să lipsească din garderoba masculină. Orice bărbat are cel puțin un sacou în dulapul său. Bărbații cu un stil dezvoltat au diferite sacouri în stiluri diferite potrivite pentru orice ocazie. Dacă faci parte din categoria bărbaților ce știu să combine un sacou pentru un look smart casual, elegant și chiar street, te vei bucura de colecția de primăvară Dovani.

Tricourile polo cu mâneci scurte sunt vedete ale sezonului cald și în această primăvară. Aceste tricouri bărbați sunt perfecte pentru o zi casual la birou sau o întâlnire între prieteni. Un tricou polo sub o geacă bărbați și niște pantaloni sport  au devenit uniforma ieșitului cu băieții în weekend, de exemplu.

Doar pentru că sezonul de primăvară e aici nu înseamnă că putem renunța la cardigane și pulovere, acestea sunt perfecte pentru layering și combinații vestimentare mai ample. Alternativa la acestea sunt vestele bărbați ce au făcut o revenire în acest an. O cămașă clasică bleumarin cu o vestă bărbați ce atrage atenția la baza gâtului, și niște pantaloni chino slim fit vor face din tine o apariție elegantă și stilată.

Vom lăsa în urmă ghetele pentru pantofii clasici din piele naturală, pentru cei ce vor să adopte un stil mai elegant, și sunt obișnuiți să asorteze pantofii clasici cu un sacou ori un costum. Desigur, pentru cei ce preferă ținutele casual, Dovani aduce adidași bărbați, pantofi sport, papuci și sandale la cele mai bune prețuri de pe piață.

Acestea au fost doar câteva din articolele ce le veți găsi în colecția de primăvară Dovani. Dacă v-am făcut curioși, puteți vizita magazinul online dovani.ro pentru a vedea colecția completă de îmbrăcăminte bărbați.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/ecom-digital/lasa-te-surprins-de-noua-colectie-de-primavara-dovani