Pielea ta are nevoie de un răsfăț? Află care sunt produsele de îngrijire esențiale pe timpul verii

BUCURESTI - 1 august 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Sanatate, Retail

Cine nu își dorește o piele fermă și catifelată pentru o perioadă cât mai lungă de timp? Ei bine, pentru ca acest obiectiv să poată fi atins cu succes, este nevoie să ne îndreptăm atenția asupra produselor de îngrijire care contribuie la asigurarea tuturor substanțelor nutritive și a vitaminelor necesare pielii.

Produse Charm Beauty

Produse Charm Beauty

 Pielea este haina pe care o purtăm zilnic. Ea merită atenția și răsfățul desăvârșit de bogăția și vitalitatea unor produse extrase din inima naturii.  

Charm Beauty

Indiferent de sezon, însă mai ales pe parcursul verii, când corpul este expus la razele UV, dar și la schimbările meteorologice, este esențial să căutăm o doză de relaxare în natură, utilizând acele articole care ne pot oferi starea de bine mult visată.

Cum recondiționăm pielea neglijată?

Atât pielea uscată, cât și cea caracterizată prin sensibilitate necesită un tratament mult mai delicat, în comparație cu un corp mereu hidratat. Așadar, primul pas pe care trebuie să îl parcurgem poartă numele de exfoliere.

Îndepărtând celulele moarte de la suprafața pielii, îi alocăm acesteia posibilitatea de a respira, dar și de a absorbi cu ușurință substanțele nutritive din produsele de îngrijire.

În acest sens, exfoliantul de corp are un rol vital în regenerare, contribuind la producerea colagenului (redându-i pielii elasticitatea) și la hidratarea intensă.

Ce produse de îngrijire asigură nivelul de hidratare optim?

Spre a deveni fină și catifelată, pielea are nevoie de un aport zilnic de nutrienți și de vitamine. Pe lângă substanțele nutritive regăsite în rândul alimentelor, untul și loțiunea de corp devin produse de îngrijire indispensabile pentru un corp mereu hidratat.

Așadar, alegerea acestor tipuri de articole este un proces pe care orice persoană trebuie să îl parcurgă cu atenție, fără grabă, evitând variantele din comerț, care cuprind substanțe nocive, parabeni, conservanți și alte chimicale.

De exemplu, în cadrul magazinului online www.charmbeauty.ro, oricine dispune de posibilitatea de a achiziționa produse de îngrijire naturale, realizate din ingrediente deloc modificate chimic.

Începând de la săpunuri vegane și până la geluri de duș exfoliante , charmbeauty.ro găzduiește bogăția naturii, ambalată sub forme pe cât se poate de interesante și de atrăgătoare.

Cu toate că, la prima vedere, corpul pare să se bucure de fermitatea dorită sau de aspectul optim, odată cu utilizarea produselor din comerț, efectele nu sunt de durată. Dimpotrivă, în timp, pielea este afectată de cumulul de factori dăunători, îmbătrânind vizibil și pierzându-și din strălucire.

Produsele de îngrijire disponibile pe charmbeauty.ro reușesc să îi ofere pielii tale răsfățul necesar, cumulând ingrediente naturale, fără urmă de parabeni, conservanți sau alte substanțe deloc favorabile.

Îți dorești un corp sănătos? Pielea ta nu se mai bucură de strălucirea naturală? Îți simți pielea uscată și mai sensibilă decât de obicei? Atunci nu mai sta pe gânduri și accesează www.charmbeauty.ro – magazinul preferat al femeilor din România și nu numai.

Ți-am zis că CHARM BEAUTY este unic importator al produselor Tree Hut în țara noastră? De asemenea, ai nimerit la momentul oportun: găsești articolele favorite la prețuri promoționale, astfel încât corpul tău să radieze în fiecare secundă, fără efort! Alege-ți produsele preferate și vei observa rezultate uimitoare în cel mai scurt timp!