Profită chiar ACUM de suprizele pe care DOVANI ți le-a pregătit cu ocazia sărbătorilor de iarnă!

BUCURESTI - 20 decembrie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Monden / Lifestyle, Retail

Pe zi ce trece, iarna își face simțită tot mai mult prezența în viețile noastre. Pentru unii, acesta este cel mai frumos sezon, întrucât luna decembrie este considerată luna cadourilor și a magiei. Pe de altă parte, există și persoane care preferă mai mult perioadele călduroase ale anului, deoarece anotimpul iernatic presupune temperaturi scăzute, deloc favorabile stării de sănătate.

Îmbrăcăminte bărbați - Dovani

Îmbrăcăminte bărbați - Dovani

 Super oferta DOVANI este pregătită pentru a-ți diversifica stilul de Sărbători.  

Dovani

Spre a mulțumi atât iubitorii acestui sezon, cât și pe ceilalți, care nu sunt deloc încântați de sosirea frigului, brandul DOVANI  vine în întâmpinarea tuturor bărbaților cu o serie de suprize absolut fabuloase. Hai să vedem despre ce este vorba în rândurile de mai jos: 

Cu ce te încântă DOVANI în luna decembrie? 

Bărbații care au intrat până acum în contact cu ofertele DOVANI, știu deja că produsele care poartă amprenta acestui brand sunt de înaltă calitate, confecționate după croiuri avantajoase, precum și în concordanță cu cele mai noi tendințe din modă. 

În această lună, pe www.dovani.ro, poți beneficia de toate acestea, dar și de: 

Reduceri de preț masive la geci groase și la paltoane 

Fie că preferi un stil smart-casual, sport sau elegant, cu DOVANI iarna nu va mai fi atât de răcoroasă. Așadar, dacă accesezi www.dovani.ro, vei putea să îți alegi modelul preferat de geacă bărbați de iarnă, dar și de palton bărbați călduros, la un preț pe cât se poate de avantajos. 

Orice bărbat rafinat, care dorește să obțină un look inspirat, are nevoie de aceste două piese vestimentare, motiv pentru care brandul DOVANI oferă reduceri de sezon. 

Accesorii elegante cadou 

Indiferent dacă ai în plan suprinderea unei persoane dragi cu un cadou pe măsura calităților sale sau, pur și simplu, vrei să îți completezi ținutele elegante sau office cu accesoriile perfecte, poți profita de promoția iernii disponibilă pe www.dovani.ro. 

Astfel, acest brand oferă la alegere, fie o eșarfă rafinată, fie un set compus din cravată și butoni la orice comandă de minimum 200 de lei. Sună avantajos, nu-i așa? 

Colecție nouă și diversificată de accesorii 

Bineînțeles, DOVANI este un brand care în fiecare sezon aduce un plus de noutate nu doar pe rafturile virtuale ale magazinului său online, ci și în magazinele fizice din întreaga țară. 

Totuși, în această iarnă, colecția de accesorii a brandului s-a diversificat considerabil, aducând în atenția iubitorilor de modă noi modele de bretele bărbați, batiste pentru costum, dar și diverse seturi elegante pentru ținutele office. 

Tu ce părere ai despre surprizele fashion pe care DOVANI ți le-a pregătit în această iarnă? Dacă ești încântat de ceea ce îți rezervă acest brand, nu mai sta pe gânduri! Chiar acum e momentul ideal pentru a-ți actualiza garderoba cu articole moderne, de calitate și avantajoase din punctul de vedere al prețurilor! 

Fie că lași magia sărbătorilor să te cuprindă sau doar achiziționezi piese de îmbrăcăminte și de încălțăminte care să te ferească de frig (cumpărături care îți pot aduce și un cadou rafinat), intră pe dovani.ro și dă start cumpărăturilor!