Se apropie aniversarea unui coleg de birou? Descoperă ce cadouri îi poți oferi cu ocazia zilei sale de naștere!

BUCURESTI - 1 iulie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Monden / Lifestyle, Retail

Ne petrecem cea mai mare parte din zi împreună, împărtășind atât momente stresante, cât și emoții sau bucurii. Într-adevăr, este vorba despre colegii de birou, considerați cea de a doua familie.

Stiloul Poenari Office Cherry

Stiloul Poenari Office Cherry

 Poenari este dovada clară că uneori, natura are nevoie de mâna pricepută a omului pentru a realiza capodopere. 

Alexandra

Așadar, este firesc să legăm prietenii cu aceștia, sens în care alegerea unui cadou cu o ocazie aniversară devine o decizie la fel de importantă precum este selectarea unui dar pentru o persoană dragă.

Ce aspecte nu trebuie să omitem atunci când căutăm cadoul ideal pentru un coleg de la locul de muncă?

Cât de bine îl cunoști?

Indiferent de persoana căreia îi dăruim un cadou, este deosebit de important să ne facem bine temele cu privire la gusturile, preferințele sau dorințele sale. În caz contrar, s-ar putea să nu nimerim exact ceea ce și-a dorit sau un dar potrivit pe deplin cu personalitatea sa.

Stabilește un buget limitat pentru cadourile fiecăruia dintre colegii de birou

Spre a evita orice tip de neplăcere, dar și pentru a nu da naștere unor discuții ce nu își au rostul, te sfătuim să stabilești cu estimație un buget pentru fiecare ocazie aniversară în parte.

Astfel, fiecare dintre colegii tăi va primi un dar cu o valoare asemănătoare, scutindu-te și pe tine de eforturile depuse în căutarea unui obiect foarte scump sau foarte accesibil.

Îndepărtează etichetele cu prețuri

De cele mai multe ori, fie din grabă, fie din pură neglijență, ne putem confrunta cu neplăceri de acest gen. Așadar, încearcă să îndepărtezi mereu etichetele cu prețuri de pe cadourile oferite colegilor de birou, dar și oricăror altor persoane.

Oferă-le cadoul colegilor de la locul de muncă în văzul celorlalți

Momentul în care primim un cadou este unul pe cât se poate de special, motiv pentru care ar trebui să îl împărtășim și cu ceilalți, cu atât mai mult dacă este vorba despre darul perfect pentru cei de la locul de muncă.

Prin urmare, având în vedere toate aceste detalii de mai sus, tu te-ai decis ce cadou este mai potrivit pentru colegul de birou? Nu uita să ții cont de sfaturile pe care ți le-am oferit și, de asemenea să optezi pentru un articol care să păstreze doza de profesionalism necesară într-o astfel de situație.

Spre exemplu, îți poți îndrepta atenția către stilourile confecționate din lemn de la POENARI. Pentru cei care nu sunt familiarizați cu produsele acestui brand, POENARI produce stilouri de lux, realizate dintr-un material aparte, așa cum este lemnul.

Transmițând o notă de rafinament, dar fiind utile și în viața de zi cu zi (în special în activitățile desfășurate la locul de muncă), stilourile din lemne disponibile pe www.poenari.ro îți pot aduce succesul în materie de alegerea cadourile potrivite pentru un coleg de birou și nu numai.

Așadar, nu mai sta pe gânduri și accesează poenari.ro spre a alege care model de stilou îl poți oferi în dar, cu ocazia aniversării zilei de naștere a partenerului tău de la locul de muncă.