Sfaturi utile pentru mămici grijulii

BUCURESTI - 28 aprilie 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Retail

Mămicile știu foarte bine ce înseamnă venirea unui nou-născut în familie. Pe lângă bucuria ce atinge cote inimaginabile, și responsabilitățile stau după colț, gata să încerce răbdarea oricărui părinte.

copilaș

copilaș

 Pregătim mereu lucruri de calitate pentru ca bucuria prichindeilor să fie direct proporțională cu bucuria părinților! Satisfacția voastră este mulțumirea noastră! 

Puppa Kids

Cum învață proaspetele mămici să-și îmbrace copilul nou-născut?

Odată cu venirea unui copil, responsabilitățile se dublează, iar grija pentru cel mic este completată de fiecare aspect ce ține de timpul petrecut acasă.

Ei bine, îmbrăcatul copilașului nu este tocmai cea mai plăcută activitate a unui părinte, însă, atunci cân te organizezi și îți pui la punct tot necesarul de care ai nevoie pentru câteva zile, te poți bucura și de puțin timp liber pentru tine.

După câteva luni, cu siguranță, orice mămică are nevoie de puțină relaxare, sau cel puțin să își diminueze din nivelul de griji care apar la tot pasul! Evident, atunci când un copil vine pe lume, o mămică este supusă unor schimbări paradoxale. Aici se integrează cu precizie și alegerea celor mai bune hăinuțe pentru copilaș.

Pe lângă acest fapt, în lista grijilor care apar, intervine și calitatea articolelor de îmbrăcăminte, cât de gros trebuie îmbrăcat bebelușul, și contrariul acestui fapt, cât de subțire?

Ei bine, pentru fiecare mămică în parte, răspunsul este individual. Experiența de a fi mămică se capătă în timp, iar noi venim în acest moment cu o serie de sfaturi utile pentru tine, dragă mămică.

Care sunt hăinuțele potrivite pentru bebeluși?

Când vine vorba de alegerea perfectă, ideal ar fi să optezi pentru pijamalele și body-urile adaptate cu capse, pentru a-ți ușura munca și, totodată, pentru a nu crea disconfort bebelușului. Pentru un plus de calitate, te sfătuim să alegi hănuțele pregătite de Puppa Kids , un brand renumit din România care pune siguranța și confortul copiilor pe primul loc.

După cum bine știi, pielea bebelușilor este extrem sensibilă, ceea ce i-a determinat pe reprezentanții brand-ului românesc Puppa Kids să creeze o colecție unică de hăinuțe pentru copii din cele mai fine materiale, care sunt rezistente în timp, oferă pielii bebelușului posibilitatea să respire, și nu îl sufocă atunci când temperatura organismului crește.

Pentru început, îți recomandăm setul de 3 body-uri pentru fetițe care este realizat integral din bumbac moale și catifelat, în nuanțe deschise și vesele, care îți stârnesc o stare de bine atât ție, cât și celui mic.

Seturile de body-uri sunt investiții excelente și de durată, pentru că te scutesc de alte drumuri la magazin și îți oferă șansa să optezi pentru o nouă variantă a articolului preferat, și să nu uităm, piesele de îmbrăcăminte achiziționate separat sunt mult mai costisitoare decât cele care vin sub formă de set. Mai mult, sistemul de prindere este foarte flexibil, ceea ce îți permite să îi schimbi scutecul cât de des este necesar.

Putem discuta, în acest caz, și pentru modelul realizat și destinat băiețeilor. Setul basic de 3 body-uri, este complet în nuanțe pastelate, material fin, moale și extrem de respirabil. Te încântă de la prima privire. Nu trebuie să ne crezi pe cuvânt, te invităm să te convingi pe puppa.ro!

Pentru a te bucura de această perioadă de tranziție, te invităm să descoperi universul Puppa Kids care vine în întâmpinarea părinților cu o gamă completă și versatilă de articole de îmbrăcăminte pentru prichindei. În plus, te asigurăm că după o sesiune de shopping pentru bebe, vei rămâne cu buzunarul nu chiar atât de gol pe cât te-ai aștepta! Articolele achiziționate din magazinele online, vin de cele mai multe ori cu prețuri mai mici decât cele existente în magazinele fizice.  

Alătură-te mămicilor încrezătoare și protectoare care au optat pentru produsele oferite de brandul Puppa Kids. Și nu uita, copilașul tău merită tot ceea ce este mai bun!