Stiloul persnalizat, cadoul ideal pentru orice persoană!

BUCURESTI - 12 septembrie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Media / Publicitate, Retail

Când vine vorba de cadouri, de foarte multe ori ne vine foarte greu să alegem obiectul potrivit atât pentru persoanele dragi, cât și atunci când trebuie să oferim un cadou în mod oficial.

Poenari - Baron

Poenari - Baron

 Un cadou special pentru o persoană specială! 

Poenari

Așadar, am facut o listă de idei despre cum și cui poți oferi în dar un stilou:

Unui profesor

Cu siguranță aveți un profesor sau diriginte de care vă este foarte drag întregii clase, și doriți să îi oferiți o mică atenție în semn de mulțumire astfel încât să vă țină minte pentru totdeauna ca o generație de suflet. Un stilou unicat, este cadoul perfect, care va dăinui ani la rândul, iar pentru un profesor, care chiar are nevoie de un astfel de instrument zilnic, nu va fi doar un cadou util ci va fi obiectul care îl legă de amintirea unei clase dragi.

Un cadou oficial pentru șeful tău sau un potențial client

Vrei să impresionezi printr-un dar cu care nu ai cum să dai greși? Un stilou fabricat din lemn poate fi o surpriză cu adevărat plăcută. Stiloul poate fi considerat accesoriu, așadar nu trebuie să îți faci griji neapărat dacă îl va utiliza sau nu în vreun fel. Dacă știi că persoana respectivă este una stilată și rafinată, fără îndoială va aprecia cadoul primit. Eleganța pe care o denotă un astfel de obiect îl poate transforma într-un dar ideal, pentru astfel de personalități.

Un dar special pentru mamă sau soție

De cât timp nu ai mai așternut pe o coală de hârtie gândurile ce îți pătrund sufletul de fiecare dată când ești în preajma oamenilor dragi din viața ta, precum mama, iubita sau soția ta? Un cadou foarte personal poate fi o scrisoare, scrisă chair de mâna ta, cu un stilou fermecător, stilat și elegant, o adevărata bijuterie. Dă frâu liber sentimentelor, așterne-le pe hârtie și oferă-le alături de instrumentul cu care le-ai scris persoanei dragi din viața ta. Vei observa ca acest stilou va prinde o valoare sentimentală imensă pentru persoana respectivă, devenind cel mai prețios obiect pe care îl posedă, deoarece îi va aminti de tine, de fiecare dată când îl folosește.

Un cadou pentru tine însuți!

Nu, nu este o glumă! Meriți să te răsfeți, iar dacă unul dintre obiectele pe care ți le dorești atât de mult este un stilou unicat, de ce să nu ți-l dăruiești chiar tu?! Cu siguranță tu îți cunoști cel mai bine gusturile în materie de stilouri, iar din când în când poți să îți faci câte o mică plăcere. Te vei simți special și elegant în posesia unui astfel de obiect.

Poenari.ro are o vastă colecție de stilouri fabricate din lemn, superbe și elegante, gândite special pentru oamenii care se respectă, care consideră că un stilou nu este doar un instrument de scris, ci o adevărată bijuterie. Fiecare stilou este unicat și reprezintă un cadou ideal pentru orice ocazie, de cele mai multe ori având o valoare sentimentală enormă, atât pentru persoana care care primește stiloul, cât și pentru cel care îl oferă.