Top 3 sfaturi practice pentru hairstyliștii începători

BUCURESTI - 28 mai 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Retail

rizeria este un domeniu deosebit de popular, spre care se îndreaptă din ce în ce mai multe persoane. Întrucât obiectivul esențial al hairstyliștilor este de a-i face pe oameni să se simtă mai încrezători și mai mulțumiți de propria persoană, oferindu-le un look care îi avantajează, trebuie să fie extrem de bine pregătiți și să profite de fiecare experiență în parte, spre a căpăta îndemânare.

mașină de contur - Barber Store

Misiunea noastră este să aducem pasionaților cele mai bune materiale de care să se folosească pentru a ajunge la NIVELUL dorit.

Barber Store

Profesia de frizer nu se rezumă doar la tunderea sau la aranjarea părului. Un hairstylist experimentat trebuie să identifice care este cea mai potrivită tunsoare, în funcție de forma feței clientului și, de altfel, să adapteze tendințele în materie de coafuri conform fiecărei solicitări pe care o primește.

Care sunt principalele trucuri pe care frizerii începători ar trebui să le cunoască?

#1. Mașina profesională de tuns joacă un rol vital în obținerea celor mai spectaculoase tunsori

mașina de tuns profesională este caracterizată nu doar printr-un grad mare de rezistență la uzură, ci și printr-o durată de viață destul de lungă, în special dacă ținem cont de numărul însemnat de clienți care apelează zinic la serviciile de frizerie.

Atunci când alegi un anumit model, te sfătuim să ții cont de durata de funcționare a acumulatorului, de puterea motorului, de numărul de rotații pe minut pe care mișcarea lamei îl permite, de greutate, dar și de lungimea de tăiere posibilă. Toate aceste caracteristici te vor ajuta să economisești timp, dar și să lucrezi cu ușurință.

Cele mai renumite branduri care produc mașini de tuns înalt calitative sunt: Andis, BaByliss, Wahl sau Moser. Spre exemplu, pe barber-store.ro găsești o gamă diversificată de aparate de tuns profesionale de la aceste branduri, așa cum mașinile de tuns în ediție limitată de la BaByliss.

#2. Alege o foarfecă de tuns ușoară și confortabilă

Gândește-te că foarfeca de tuns se numără pe lista celor mai utilizate instrumente ale unui hairstylist. De aceea, ar trebui să achiziționezi o foarfecă confecționată dintr-un material bun, care să nu te incomodeze și care nici să nu îți îngreuneze munca.

Orientează-te după tipul lamelor, lungimea acestora, forma mânerului, scopul foarfecei și, îndeosebi, după brandul său. Magazinul online barber-store.ro, pe care l-am amintit mai sus, este lider pe piață și din prisma ofertei complexe de foarfece profesionale de tuns

#3. Folosește produse profesionale de îngrijire pentru păr

Este de la sine înțeles faptul că fiecare hairstylist în parte se obișnuiește să lucreze cu articolele din gama unui anumit producător, în funcție de caracteristicile pe care le urmărește în realizarea coafurilor.

Totuși, calitatea este un indicator foarte important, de la care clienții nu se abat, mai ales atunci când vine vorba despre serviciile prestate în cadrul unui salon. Așadar, asigură-te că le pui clienților tăi la dispoziție o gamă profesională de produse de îngrijire pentru păr, astfel încât să fie mereu mulțumiți.

Bineînțeles, niciun frizer nu s-a născut experimentat, însă prin exercițiu, practică și prin școlarizarea continuă, orice amator poate să devină un hairstylist de excepție.

Nu uita să îți selectezi cu atenție instrumentele cu care lucrezi și să acorzi importanță calității, înainte de orice altceva. Pentru a-ți dota salonul de frizerie de la A la Z cu articole profesionale, dar la prețuri avantajoase, apelează la magazinul online barber-store.ro!

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/ecom-digital/top-3-sfaturi-practice-pentru-hairstylistii-incepatori