Tu știi să alegi corect hainele pentru bebelușul tău?

BUCURESTI - 8 mai 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Retail

Ce mărime ar trebui să aleg pentru bebelușul meu? Ce materiale sunt mai potrivite pentru pielea unui nou născut? Unde găsesc haine de calitate pentru bebeluși, dar la prețuri accesibile?
Bineînțeles, acestea sunt doar o parte dintre numeroasele întrebări pe care mămicile și le adresează atunci când fac shopping pentru cei mici, mai ales dacă nu au experiență și este vorba despre primul lor copilaș.

bebeluș fericit

bebeluș fericit

 Venirea pe lume a unui copil este cel mai frumos dar de la viață, motiv pentru care noi suntem mereu pregătiți să le oferim tot ce e mai bun.  

Puppa Kids

În cazul micuților, nu doar hrana este extrem de importantă, ci și vestimentația, în special atunci când ne gândim la cât de sensibilă este pielea acestora. De aceea, înainte de a cumpăra o anumită hăinuță, trebuie să fii atentă la următoarele aspecte: 

Evită hainele strâmte 

Chiar dacă multe modele îți surâd, amintește-ți că ceea ce primează pentru bebelușul tău este confortul. Te sfătuim să eviți hainele strâmte, care îl incomodează pe micuțul tău și, mai mult decât atât, care îi împiedică pielea să respire.  

Achiziționează doar hăinuțe confecționate din materiale înalt calitative 

Întrucât pielea bebelușilor este extrem de sensibilă, materialele cu o calitate îndoielnică le pot provoca numeroase afecțiuni. În schimb, bumbacul sau țesăturile naturale sunt ideale pentru a reduce la minimum riscurile unei iritații, dar și pentru ca micuții să beneficieze de confort deplin. 

Sistemele de închidere cu capse sunt mai potrivite în defavoarea celor cu nasturi 

Cu toate că ție ți se pare firesc să îl schimbi de hăinuțe, cel mic nu va înțelege la fel acest proces. Capsele sunt mult mai eficiente decât nasturii, deoarece se închid și se deschid destul de repede. Astfel, vei reuși să îți schimbi bebelușul fără prea mari eforturi, fără ca acesta să devină agitat. Totodată, pielea sa nu va intra în contact cu aerul rece pentru o perioadă îndelungată. 

Achiziționează hăinuțe pentru stagii de creștere diferite 

Nu este deloc un secret faptul că bebelușii cresc extrem de repede, în special în primul lor an de viață. De aceea, ideal ar fi să cumperi hăinuțe pentru bebeluși cu o mărime mai mare, decât să achiziționezi o sumedenie de produse de aceeași măsură.  

Body-urile sunt cele mai recomandate pentru primele luni de viață ale bebelușilor 

Deoarece nu se strâng cu elastic pe burtica bebelușului, aceasta se poate extinde în voie atunci când copilașul mănâncă, ceea ce înseamnă că micuțul tău nu va fi incomodat. 

Optează pentru magazine specializate în articole de bebeluși 

Vei avea mai multe opțiuni atât pentru acum, cât și atunci când copilașul tău va crește. De altfel, un magazin specializat în astfel de articole va cuprinde nu doar hăinuțe pentru bebeluși, ci și alte produse de care ai nevoie pentru cel mic, precum este încălțămintea potrivită, jucăriile corespunzătoare și multe alte accesorii, etc. 

Un astfel de exemplu este magazinul online Puppa Kids. Accesează puppa.ro și calitatea va deveni o prioritate pentru micuțul tău! Cu prețuri accesibile, hăinuțe, accesorii și încălțăminte diversificate pentru mai multe categorii de vârstă și stagii diferite de creștere, livrare într-un timp record, direct la tine acasă,  Puppa Kids se dovedește un partener de încredere pentru siguranța copilașilor.  

Nu mai sta pe gânduri și asigură-i micuțului tău ceea ce are nevoie cu doar câteva click-uri!