Nou concept in Romania prin intermediul Ecopier

Locul desfasurarii: http://www.ecopier.ro

Organizator: ECOPIER SRL

Nou concept in Romania prin intermediul Ecopier

Un nou concept pe piata din Romania isi face aparitia prin intermediul expertilor in copiatoare de la Ecopier . Pe piata din Europa de Vest si America acest concept este foarte des intalnit si folosit, si anume inchirierea de multifunctionale si copiatoare pentru acoperirea nevoilor unui business. Conceptul este aplicat atat la companiile mici care sunt in curs de dezvoltare, cat si la companiile mari.

Avantajele inchiriereii masinilor de copiat si printat sunt destul de mari. Ecopier asigura livrarea, instalarea si intretinerea echipamentelor in schimbul unui abonamen lunar.

Pe langa varianta de inchiriere a aparatelor, Ecopier ofera posibilitatea de cumparare a unor multifunctionale noi si second hand sau consumabile pentru acestea.

Pentru firmele care folosesc foarte des echipamentele de copiere si printare, asistenta tehnica este indispensabila. Ecopier ofera posibilitatea incheierii unui contract de intretinere si service copiatoare, astfel grija reincarcarii si livrarii echipamentelor este eliminata. 

Ecopier.ro va poate oferi copiatoare si multifunctionale in rate, astfel pretul total este resimtit mai usor in bugetul firmei decat cumpararea unui aparat la pretul integral. Totodata se pot cumpara si copiatoare second hand reconditionate cu preturi reduse de pana la 50%.

Ecopier.ro este pe piata din Romania inca din 2011, iar in anul curent isi propune sa ajunga lider de piata in domenium multifunctionalelor si copiatoarelor cat si in domeniu de reparatii si service copiatoare.

Confirmare pana la data: 16 ianuarie 2013

Participare: Intrare libera