Primul program de Wellness Coaching din Romania

BUCURESTI - 1 iulie 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Educatie / Cultura, Monden / Lifestyle, Sanatate, Social

Live site

Eden Spa, impreuna cu Ana Maria Alexandru, lanseaza, in premiera in Romania, conceptul Wellness Coaching, un program integrativ de detoxifiere emotionala si corporala.

Primul program de Wellness Coaching din Romania

Pornind de la premisa ca „echilibrul permite realizarea performantei”, noi, la Eden Spa, credem ca pentru a fi echilibrati este important sa „curatatam” nu numai trupul, ci si sufletul si mintea de tot ceea ce ne-ar putea opri sa ne manifestam la intregul nostru potential.

 

Prin acest program avangardist, parte a noului concept Eden Spa Mind&Body Detox, cream cel mai bun context pentru indeplinirea obiectivelor legate de frumusetea, sanatatea  si  vitalitatea personala.

Coaching-ul este un spatiu de reflectie asupra cine esti si a cum poti folosi cel mai bine calitatile pe care le ai pentru a obtine ceea ce iti doresti.

 

Coach-ul este un partener de expeditie in aventura provocatoare pe care o traiesti in momentul in care alegi sa ai o structura de sprijin, un ghid prin hatisul misterelor personale de pana acum si mai ales, o constiinta neatasata de barierele, blocajele si piedicile pe care este necesar sa le confrunti, dar ai ales sa le depasesti pentru a castiga jocul elevarii si a ajunge la destinatia pe care tu ai ales-o.

 

Aceasta structura pentru auto-descoperire si dezvoltare personala unica - Wellness Coaching -este facilitata de catre ANA-MARIA ALEXANDRU - Love your Life Coach.

Primul eveniment de acest fel va avea loc in perioada 19-20 iulie la Bucuresti si se adreseaza tuturor persoanelor care doresc sa imbine detoxifierea emotionala cu cea corporala, pentru indeplinirea obiectivelor personale si profesionale.

 

Pentru mai multe detalii, accesati www.edenspa.ro/wellnesscoach

Despre Eden Spa

Eden Spa
Adresa:Str. Pictor Ion Negulici, nr. 4, zona Primaverii, Bucuresti
Telefon:021 3168148
Mobil:0721 321294
E-Mail:office@edenspa.ro
Site:www.edenspa.ro
Program:Luni-Vineri 9.00-21.00
Sambata 9.30-18.30